O Hayat Benim... EFSUN VE ARDA BOŞANACAK MI?

O Hayat Benim... EFSUN VE ARDA BOŞANACAK MI?

Başrollerini Keremcem ve Ezgi Asaroğlu`nun paylaştığı 'O Hayat Benim' 130. bölümüyle 25 Nisan Salı akşamı FOX TV ekranlarında...

Efsun ve Arda’nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girer. Efsun’un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmayacaktır.

Efsun ve Arda boşanır. Yine de kalpleri beraberdir. Zeynep’in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda’yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek olur.

Böylece mesele uzamadan kapanacaktır. Volkan’sa Zeynep ve Zühal’in karıştırdığı işleri artık öğrenmiştir. Zeynep tarafından reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Zeynep’in oynadığı oyunları bozabilecek midir?

Kısmetsiz Mahallesi’ndeyse bir yangın tehlikesi yaşanır. Bu şok edici olayın failiyse Ganimet’tir! Peki Ganimet bunu neden yapmıştır? Nasıl paçayı bu işten sıyıracaktır? Bu sırada Zeynep’in planlarını alt üst eden bir gelişme yaşanır.

Zeynep ne yapacağını bilemezken Volkan’dan gelen ikinci darbeyle şoke olur. Bu durum, Arda ve Efsun’u da beklenmedik olayların içine itecektir ve Efsun bir kez daha Arda’yı kurtarmak için kendini bir maceranın içinde bulacaktır! Bu kez ya her şey son bulacaktır ya da çift sonsuza kadar ayrılacaktır...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.