O Ses Türkiye... FİNAL ZAMANI!

O Ses Türkiye... FİNAL ZAMANI!

O Ses Türkiye 2016 birincisinin belirleneceği final 2 Şubat akşamı yapılacak ve kim kazandı sorusu yanıt bulacak. İşte O Ses Türkiye finaline kalan yarışmacılar.

O Ses Türkiye yarışmasında finale kim kaldı sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Final şokunu yaşayan jüri üyesi Murat Boz olurken, Hadise de Aziz isimli yarışmacısıyla finalde yer aldı.

O Ses Türkiye 2016 birincisinin belirleneceği final 2 Şubat akşamı yapılacak ve kim kazandı sorusu yanıt bulacak. İşte O Ses Türkiye finaline kalan yarışmacılar.  

O Ses Türkiye yarı finaline kalan Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas bu kez final için sahneye çıktı.

O Ses Türkiye yarı finali TV8 ekranlarında canlı olarak ekrana gelirken finalistleri SMS oylaması sonuçları belirledi. Hadise ile şampiyon olamadığı için sürekli dalga geçen Murat Boz gecenin şokunu yaşayan isim oldu. Murat Boz'un yarı finale kalan tek yarışmacısı da elendi. Böylece Murat Boz 2016 yılı O ses Türkiye şampiyonluğuna veda etmiş oldu. Hadise ise yarışmacısı Aziz ile şampiyonluğun adayı oldu. Peki Hadise bu yıl şampiyon olabilir mi? Bu sorunun yanıtı finalde çıkacak ancak bize göre biraz zor görünüyor. Zira Gökhan ve Hakan'ın takımında gerçekten çok iyi iki ses var.

O SES TÜRKİYE FİNALE KİMLER KALDI?

O Ses Türkiye birincisinin belirleneceği büyük finale kalan isimler belli oldu. 2 Şubat akşamı O Ses Türkiye finali canlı yayınla ekrana gelecek. O Ses Türkiye 2016 birincisini belirleyecek finale şu isimler kaldı;

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Tankurt Manas - Ebru Gündeş'in takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE ELENEN İSİMLER

Ali Dağaşan - Gökhan - Hakan'ın takımından
Busegül Yalçın - Ebru Gündeş'in takımından
Ali Mert Habipoğlu - Murat Boz'un takımından
Alpaslan Adsay - Gökhan ve Hakan'ın takımından

Murat Boz yarı finale kadar tek tek yarışmacılarına kaybetti. Yarı finalde Ali Mert Habipoğlu da elenince Murat Boz'un finalde yarışmacısı kalmadı. 

GÖKHAN VE HAKAN'IN TAKIMI ALPARSLAN KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasında birinciliğin favori isimlerinden biri Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Alparslan Adsay. Ağrılı olan Alparslan yüreğinden akan yorumuyla rakiplerini tek tek eleyerek finale kaldı. O Ses Türkiye 2016 sezonunda yarı finale en çok yarışmacı taşıyan Gökhan ve Hakan oldu.

Gökhan ve Hakan'ın takımından yarı finale kalan yarışmacılar Türkan Kürşad , Ali Dağaşan, Emre Sertkaya, Alparslan Adsay oldu. Bu yarışmacılardan Ali Dağaşan yarı finalde elendi.

HADİSE'NİN TAKIMI - AZİZ KİRAZ KİMDİR?

O Ses Türkiye'de şampiyonluk yüzü göremeyen Hadise bu yıl Aziz Kiraz ile birincilik konusunda hayli umutlu. Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz operadan sanat müziğine kadar her dalda okuyabiliyor.

MURAT BOZ O SES TÜRKİYE TAKIMI KİM VAR?

Murat Boz bu sezon O Ses Türkiye'de umduğunu bulamadı. Yarışmacıları birer birer elenen Murat Boz yarı finalde de kalan tek yarışmacısını kaybetti. Ali Mert Habipoğlu elenince Murat Boz'un finalde yarışmacısı kalmadı.

EBRU GÜNDEŞ O SES TÜRKİYE TAKIMI KİMLER VAR?

Geçen yıl Azerbaycanlı Elnur ile O Ses Türkiye yarışmasını kazanan Ebru Gündeş, 2016 yılında birinciliği iki isimle kovalıyor. Ebru Gündeş'in takımından Busegül Yalçın ve Tankurt Manas O Ses Türkiye'de yarı finale kadar kaldılar. Busegül yarı finalde takılırken Tankurt ismini finale yazdıran yarışmacı oldu.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum