O Ses Türkiye... JÜRİYİ DAĞITAN 'İSYAN'

O Ses Türkiye... JÜRİYİ DAĞITAN 'İSYAN'

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Ahmet Parlak damgasını vurdu.Jüri üyesi Gökhan Özoğuz'un gündeme getirdiği Ahmet Parlak söylediği "İsyan" şarkısı ile sosyal medyayı adeta salladı.

O Ses Türkiye'de Halil Sezai’nin İsyan şarkısını seslendiren bir yarışmacıyı değerlendirirken Gökhan, sosyal medyada izlediği bir videodan bahsetmişti. Ahmet Parlak’ın arkadaş ortamında seslendirdiği İsyan şarkısını seyrettiren jüri üyesi Gökhan Özoğuz, söyleyiş tarzını çok beğendini söylemiş ve salondaki herkes tarafından alkışlanmıştı. İşte o Ahmet Parlak, O Ses Türkiye son bölümde sahne aldı ve kendine has tarzı ile şarkıyı söylerken herkese İsyan dedirtti.


Efkarlı bir şekilde arkadaş ortamında Halil Sezai’nin İsyan parçasını söyleyerken kaydedilen ve O Ses Türkiye’de Gökhan’ın isteği üzerine videosunu herkesin izlediği Ahmet Parlak, konuk olarak O Ses Türkiye programına katıldı ve jüriyi gülmekten kırıp geçirmenin yanı sıra söylediği İsyan parçasıylada herkesi kendisine hayran bıraktı.

Seyircilerin isteğini kıramayan Acun Ilıcalı, şarkıyı bir kere daha söyletti fakat bu sefer Ebru Gündeş’de Ahmet Parlak’a katılınca muhteşem bir düet çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.