"O SES TÜRKİYE" SAHNESİNDE SÜRPRİZ İSİM!..

"O SES TÜRKİYE" SAHNESİNDE SÜRPRİZ İSİM!..

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye’nin sahnesinde önceki akşam sürpriz bir isim vardı

 Hayali, O Ses Türkiye’nin jürisi karşısında kendi şarkısını seslendirmek olan Kayserili Mustafa Tek, bu hayalini 'SensinO’nun açık artırma etkinliğine katılarak gerçekleştirdi. 

Hayalindeki aktörle tanışmak, kırmızı halıda yürümek, hayranı olduğu dizide rol almak, kendini milyonların önünde ispat etmek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için kurulan deneyimler dünyası 'Sensin O' açıldı. 

Platformun ilk açık artırma tekliflerinden olan “O Ses Türkiye’de Şarkını Söyle” etkinliğinde;   6 bin 800 TL ile en fazla teklifi veren Mustafa Tek hayalini gerçekleştirdi.

Söz ve müziği kendisine ait olan Hala Mı Leyla isimli şarkısını O Ses Türkiye’nin jürileri ve yarışmanın müzik direktörü Tarık Sezer’in karşısında seslendiren Tek, stüdyoda bulunan konukların da büyük beğenisini kazandı.

Sesini ve şarkısını milyonlara duyuran talihli yarışma öncesinde O Ses Türkiye ekibiyle ve jürisiyle tanışarak sahne arkası heyecanını paylaştı. 

Sosyal sorumluluk hedefi de taşıyan 'Sensin O’da gerçekleşen açık artırma ile elde edilen gelirin yüzde 80’i etkinlik sahibinin tercih ettiği bir STK’ya aktarılarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunuyor. 

O Ses Türkiye etkinliğinden elde edilen gelirin yüzde 80’i Acun Medya, yüzde 15’i SensinO tarafından Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlandı.

'Sensin O' böylece bir yandan hayalleri gerçekleştirirken bir yandan da ihtiyaç sahiplerine dolaylı yoldan katkıda bulunarak sosyal dayanışmaya ve yeni nesil bir bağış yöntemine öncülük ediyor. 

'Sensin O' Hakkında

'SensinO'; Burç Avcı, Metin Şen, Murat Zorlu, Ömer Avşar ve İsmail Oygur tarafından kurulan; iş insanları, sporcular, profesyoneller, markalar ve eğlence dünyasıyla ilgili eşsiz deneyimler tasarlayan ve bu deneyimleri açık artırma yöntemi ile sunan bir platformdur. 

Online yolculuğuna fark ve heyecan yaratan tekliflerle iddialı bir başlangıç yapan SensinO; yurtdışında pek çok örneği görülen bir iş modeliyle ‘yeni nesil bağış yöntemi’ olarak da derneklere fon yaratmayı amaçlıyor. 

Platform üzerinden sunulan açık artırmaya en yüksek teklifi vererek kazanan kişi; hayalindeki eşsiz deneyimi yaşarken, etkinlik sahibi ünlünün takdirine göre bir sivil toplum kuruluşuna da yardım etmiş oluyor.

Etkinliklerden elde edilen gelirin yüzde 80’i organizasyon giderleri ve bir sivil toplum kuruluşuna giderken, yüzde 20’si eşsiz deneyimleri tasarlamaya devam etmek için 'SensinO’ya kalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.