ODA TİYATROSU ENEZ'DE PERDE AÇIYOR!

ODA TİYATROSU ENEZ'DE PERDE AÇIYOR!

Oda Tiyatrosu, 2 - 3 Eylül Tarihlerinde Edirne'nin Enez ilçesinde Kartopu Enez Gönülleri Derneği'nin davetlisi olarak bulunacak ve 2 gün boyunca Enez'li sanat severler ile buluşacak.

Enez Lisesi Konferans Salonunda sahnelenecek olan Kaan Erkam'ın kaleme aldığı ' Ağladım ' isimli oyunun yönetmenliğini Levent Tayman yapıyor, canlandıran ise oyundaki performansı ile bu yıl 3 ödüle layık görülmüş olan Selena Demirli Doğan. 

2 gün sürecek olan Kartopu sanat etkinlikleri günlerinde, Kaan Erkam hem kitaplarını imzalayacak hem de müzikal söyleşi ile Enez'liler ile tanışacak. 

kaanerkam-afis.jpg

Türkiye'nin genç güçlü seslerinden Dimaze Duruk tiyatro gösterimi öncesinde mini müzik dinletisi ile sahne alacak. 

Kartopu Kültür Sanat Edebiyat Günleri Enez'de Başlıyor

Kartopu Enez Gönülleri Derneği'ni Enez'in doğal yapısını, tarihi ve kültürel varlıklarını, değerlerini korumak, Enez'i temel ihtiyaçlardan mahrum kalınmadan yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla, Enez'e gönül vermiş insanların bir arayaya geldikleri bir çatı olarak tanımlaya derneğin bir önceki dönem ' Kültür Sanat Koordinatörlüğü' yönetim kurulu üyesi Ege Sakin yeni dönemde de çalışmalarının aralıksız devam edeceğini, bu sezonda her ay bir etkinlik bildirdi. 

agladim-afis.jpg

İlk tiyatro etkinliklerini Oda Tiyatrosu'nun katkıları ile gerçekleştirmekten onur ve mutluluk duyduklarını belirten Ege Sakin ' Oda Tiyatrosu 'da bizi ve Enez'i severler ve tekrar gelmek isterlerse tüm oyunlarını Enez'de sahneleriz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.