"OHA Diyorum"... FRAGMANI YAYINDA!..

"OHA Diyorum"... FRAGMANI YAYINDA!..

Youtube kanalları “OHA Diyorum” ile 3 buçuk milyon abone sayısına ulaşan ekibin kanallarıyla aynı adı taşıyan filminin fragmanı yayınlandı.

 Türkiye’nin ve dünyanın en popüler Youtube kanallarından biri olan “Oha Diyorum” un 3 fenomeni Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende ile güzel oyuncu Bahar Şahin’in başrollerini üstlendiği “Oha Diyorum” 3 Kasım 2017’de sinemalarda olacak.

“2061’in anlamı çok farklı” 

Bugüne kadar yayınladıkları 2060 farklı içerikli video ile 2 milyar izlenme sayısına ulaşan “Oha Diyorum” ekibi “2060 farklı içerikli videodan sonra 2061’in anlamı bizim için çok farklı oldu” dedi.

Ekip, “Oha Diyorum” filminin fragmanını “En özel ve anlamlı videomuz”  diyerek 2061. video olarak yayınladı.

Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün gerçekleştirdiği filmin senaryosu, yönetmen Ersan Özer’e ait. Görüntü yönetmenliğini Erhan Makar'ın üstlendiği  “Oha Diyorum” un müziklerinde ise Uğur Ateş’in imzası var.

Macera ve komedi dolu bir yol hikayesinde, arkadaşlığın ön planda olduğu filmde kahramanlarımız, Fırat’ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor.

Arabada Fırat’ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir hard disk vardır.

Melih, Fırat ve Alper, hard diski alabilmek için yola düşünce kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar...

Oha Diyorum - Film Fragmanı...3 Kasım'da Sinemalarda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.