Okan Karacan… BABASINI KAYBETTİ

Okan Karacan… BABASINI KAYBETTİ

Başarılı oyuncu, şovmen, sunucu ve ajans sahibi Okan Karacan, babası Muzaffer Karacan'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Okan Karacan, babası Muzaffer Karacan'ı sabah saatlerinde kaybetti.

Okan Karacan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla haberi yakın dostlarına ve takipçilerine duyurdu.

CENAZE YARIN YAPILACAK

İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla önce babasını kaybettiğini duyuran Karacan, sonrasında ise yarın yapılacak olan cenaze töreniyle ilgili bilgileri paylaştı.

Karacan, yaptığı açıklamada, "Canım, her şeyim, reisim, babam Muzaffer Karacan'ı, yarın öğlen namazına müteakip, Teşvikiye Camii'nden Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz..." ifadelerine yer verdi.

İşte Karacan'ın o paylaşımları:

"30.07.2016 ÇOK ACI KAYBIMIZ; Merhum Veli Karacan, Merhume Bahriye Karacan'ın oğlu, Ören Karacan'ın biricik eşi, Erkan Karacan, Okan Karacan, Seda Karacan ve Zeynep Karacan'ın babası, Berat, Beste, Alican'ın dedesi, sanayici yüksek makine mühendisi büyük usta, Sn. Muzaffer Karacan bu sabah saat 04.00'a karşı hakkı rahmetine kavuştu... Başımız Sağolsun... Cenaze töreni ile ilgili bilgilendirmeyi aile adına oğlu Sn. Okan Karacan gün içerisinde yapacaktır."

"Dünyayı mükemmeliyet üzerine kuran bizeri vatanına, milletine hayırlı olması için son nefesine kadar yetiştiren bilgisi, öğrettikleri yıllarca sayısız insana ekmek olarak dönen canım, her şeyim, reisim babam sanayici hayırsever Muzaffer Karacan'ı son yolculuğuna uğurlamak üzere yarın öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii'nden Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin... Karacan ailesi adına, oğlu Okan Karacan"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.