Oktay Kaynarca... GÜLBEN ERGEN ÇELİK'E AĞIR CEVAP!

Oktay Kaynarca... GÜLBEN ERGEN ÇELİK'E AĞIR CEVAP!

Gülben Ergen Çelik, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki yasak aşkı eleştirince yanıt başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi: 'Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, şarkılarınızda hiç işlenmemiş bir konu mu?'

Gülben Ergen Çelik, Twitter sayfasına 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'çok eşliliği' normalleştirdiğini yazdı.

Erhan Çelik de  "Çok eşliliği, gayrı meşru ilişkiyi, o ilişkiden çocuğu normalleştiren ve buna aile dizisi diyen eşkıya dünyaya hükümdar olsa ne olur!" mesajı ile eşine destek verdi. 

Oktay Kaynarca'dan ise yanıt gecikmedi.  Usta sanatçı, eleştirilere şöyle cevap verdi:

 'SEYİRCİ ZEKASINA HAKARET'

 "Başarıya saldırmayı başarı görmek de son dönem cahillik. Çok biliyorsan daha iyisini sen yap. Arkadaşımın şarkılarını severek dinliyoruz ama bu mantığa göre bütün şarkılarının, bugüne dek yaptığı bütün işlerin 'Huzur Sokağı' tadında olması gerekirdi. Üzülerek görüyorum ki hala sanatçı arkadaşlarım da dahil yaptığımız işin sanat olduğunu unutuyorlar.

Bu mantığa göre dünyanın en iyi filmleri, en güzel şarkıları yapılamazdı. Ayrıca seyrettiğiniz, dinlediğiniz her şeyi 'aman yaparlar' deyip engellemeye çalışmak seyirci zekasına hakaret içerir. Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, ilk defa bu dizide tanık olduğunuz bir şey midir? Duymadınız ve görmediniz mi?

Sizin veya arkadaşlarınızın şarkılarında hiç işlenmemiş bir konu mu? Başta sanatçı arkadaşlarım unutmamalı sanat özgürdür ve beslenme alanı sadece iyi, güzel, ala ve mükemmel değildir. Eleştiriler doğruyu bulmamız doğrultusunda değerli uyarılardır ama meseleye doğru bakabilme şartıyla."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum