Şinasi Günaydın... 44. YILINDA 44 MANKENLE DEFİLE!

Şinasi Günaydın... 44. YILINDA 44 MANKENLE DEFİLE!

Şinasi Günaydın meslek hayatında 44. yılını kutlaması nedeniyle 44 mankeni podyuma çıkardı. Defilede sanat ve magazin dünyasının birbirinden ünlü isimleri podyuma çıkarak mankenlik yaptı.

Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel çocuk mankeni Banu Miray Işık, çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi, Turabi Çamkıran, Banu Zorlu, Tayyar Işıksaçan, Aykut Işıklar, Bora Gencer, Erol Köse, Ümit Karan, Sefa Zengin, Umut Oğuz, Gökhan Taşkın, Orhan Kural, Gurur Aydoğan, Gökay Kalaycıoğlu’nun podyuma çıktığı defilenin sunuculuğunu Şenol İpek yaptı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı defilede ilk kez mankenlik yapan ünlülerin heyecanı görülmeye değerdi. Büyük ilgi gören defile evlilik fuarına damga vurdu.

ÜMİT KARAN HEYECANDAN TİTREDİ

Podyuma çıkanlar arasında ekranların Küçük Ağa’sı Emir Berke Zincidi ve babası Berkant Zincidi de vardı. İlk kez podyuma çıkan ünlü isimler oldukça heyecanlıydı. Ünlü futbolcu Ümit Karan podyumda heyecandan titrediği dikkat çekti.

BANU ZORLU, SİMOKİNDEN YAPILAN GELİNLİK GİYDİ

Erkek modasının gözler önüne serildiği defilede podyuma çıkan ünlü şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, simokindenhazırlanan özel tasarım gelinlikle yürüdü. Gelinlik seçmek için fuara gelen hanımlar simokin gelinliği çok beğendi.

FANLARI TURABİ’Yİ TT YAPTI

Survivor Şampiyonu Turabi de ilk kez manken olarak podyuma çıktı. Fanları hayranı oldukları Turabi’yi görebilmek için fuara akın etti. Turabi podyuma çıktığında alkışlarla destek veren fanlar, Turabi’yi Twitter’da da TT yapmayı başardı.

RENGARENK DAMATLIKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

“Erkek giyiminde her yaşta şıklık” sloganıyla hazırlanan defilede 2016 yazının damatlık modası da tanıtıldı. Damatların geçtiğimiz yıllara oranla daha renkli olduğunu söyleyen ünlü modacı Şinasi Günaydın, maviler, turkuazlar ve özellikle yeşillerin düğünlerde en çok göreceğimiz renkler arasında olduğunu belirtti. Defilede tanıtılan rengarenk damatlıklar, evlilik hazırlığı yapan beylerin dikkatini çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.