"Oldu mu Şimdi?"... SİYAHLAR İÇİNDE BİR GALA!..

"Oldu mu Şimdi?"... SİYAHLAR İÇİNDE BİR GALA!..

Ali Kobanbay’ın yazdığı ve yönetmenliğini Kenan Öztürk'ün yaptığı komedi filmi "Oldu mu Şimdi?" galası yapıldı.

16 Aralık’da vizyona girecek olan ve PPM Yapım tarafından çekilen "Oldu Mu Şimdi?" filminin galası Türkiye’de bir ilke imza atılarak teknede gerçekleştirildi.

Gala süresince İstanbul Boğaz’ında dolaşan tekne, geceye katılanlara keyifli ve farklı anlar yaşattı.

 

HÜZÜNLÜ GALADAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Galaya filmin oyuncuları Yavuz Seçkin, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Seda Güven, Esra Sönmezer, Emre Mutlu, Yakup Yavru başta olmak üzere çok sayıda ünlü davetli de katıldı.

Filmin yapımcısı İkram Ahmadov ve oyuncular, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan terör olayını kınayan bir pankartla sahneye çıkarak, şehitlerimizin ailesine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dilediler. 


Gecede konuşan Yavuz Seçkin böylesine acı dolu günlerde ülke olarak daha çok kenetlenmemiz gerektiğini söyledi. Keyifle yaptıkları bu filmi izlerken seyircilerin dertlerini bir nebze olsun unutacaklarını umduğunu da belirten Seçkin, tüm sinemaseverleri 16 Aralık’da sinema salonlarına davet etti.

Filmin konusu:
Tüm hayatı yanlış anlaşılmalar yüzünden mahvolan Yaşar sonuçta yine bir yanlış anlama sonucu hapse girer. Hapiste en yakın dostu olacak Ömer ile tanışır. Ömer ve Yaşar hapisten çıktıktan sonra birçok defa dolandırıcılık işleri yaparlar.

Fakat her defasında işler kötü gider ve tekrar tekrar hapse girerler. En son çıkışlarında bıkarlar ve tövbe ederler. Artık böyle işler yapmayacaklardır. Tövbe etmek için camiye gittikleri gün iyilik olsun diye kaldırdıkları cenaze başlarına talih kuşu gibi konar.

Cenaze, “cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur.” diyen ünlü ve zengin bir iş adamına aittir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan temiz bir firmanın başına geçer. Fakat işler istedikleri kadar temiz kalmayacaktır.

Firmanın ölen sahibi Gürcan Bey’in hasmı uyuşturucu ve kaçakçılık işi yapmaktadır ve bu firmaya ihtiyacı vardır. İşler yoluna girecek gibi görünse de finalde herkesi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.