ONLİNE HEDİYE MAĞAZASI ARAYANLARA!

ONLİNE HEDİYE MAĞAZASI ARAYANLARA!

Alışılagelen, kendine has boya ve ahşap kokuları, hareket etmeyi kısıtlayan doluluğu ile eskiden sıklıkla uğranan hediyelik eşya mağazaları, yerini online mağazalara bıraktı.

Online Hediye Mağazası Arayanlar Bodo Sizleri Bekliyor!

İnsanların ilgi alanları, beklentileri ve şartları devamlı değişkenlik gösterdiğinden online platformlar, tam da ihtiyacımız olanı sağlamakta.

Özellikle İstanbul’un trafik ve kalabalığını ele alırsak pek çok işlemi online yollardan halletmek çok daha pratik oluyor. Elbette alışverişten keyif almak da en az aldığımız hediye kadar önemli. Bu sebeple hem pratik bir yol izleyip hem de seçici olursanız, çıktığınız yol sizi mutlaka bodo’ya ulaştıracak! bodo, birilerinin yaşanmışlıklarının, sizin yaşanacaklarınız olabileceği rüya gibi deneyimleri, hediyeler olarak hazırlayıp, platformunda hizmete açıyor.

Normal şartlarda sıkılarak gezdiğiniz online mağazalardan tamamen farklı olan bodo’da, deneyim ve izlenim hediyeleri sunulmakta. Üstelik en az herhangi bir ürün sipariş etmek kadar kolay olan sisteminde, hediyeye dair bilinmek istenen tüm bilgiler mevcut.

Yaratıcı hediye konsepti ile hareket ederek adeta hediyenin alışılmış anlamını değiştiren bodo, sizi daha pek çok kolaylığı ile şaşırtmak için bekliyor.

Online hediyeler

Olması gerekenden çok kısa bir zaman önce arkadaşınızın doğum günü olduğunu hatırladığınızda, ürünün elinize ne zaman ulaşacağını bilemediğiniz için online sipariş yoluna gidemezsiniz. Ancak bodo, İstanbul içi, istenen tarih ve saatte, deneyim hediyenizin yerine ulaştırılmasını garanti eder.

Hediyeyi, kişinin e-posta adresine, e-sertifika olarak gönderilmesini talep ettiğinizde ise ortalama yarım saat içinde e-posta adresine gönderilir. Hediye kutusu olmadan olmaz, derseniz de belirttiğiniz adrese gönderim istersiniz.

Kutuların içinde; ödeme kodunun yazılı olduğu plastik kart, seçtiğiniz deneyimi anlatan resimli hediye kartı, heyecanı arttıran konfetiler ile tebrik notunuz yer alır. E-sertifika yine deneyim yerinde ihtiyacınız olacak rakamları, tebrik notunuz, deneyimin görsel ile yazılı anlatımını içerir.

Deneyimlerin tam olarak neler olabileceğini, merak ettiniz mi? Siza hangisini söylersek söyleyelim, diğerini duymak, inanın aklınıza gelmeyecektir. Çünkü bodo, şaşırtır sizi!

Online deneyim hediyeleri

bodo dan bu kadar çok bahsetmişken popüler deneyimlerinden söz etmemek olmazdı! Ayrıca bodo deneyimlerini yalnızca hediye amaçlı değil, özel planlar yapmak adına da satın alabilirsiniz. Evlilik teklifini nasıl edeceğinizi düşünüyorsanız;

‘’Akrobasi Uçağı ile Uçuş’’, ‘’İki Kişi için Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’, ‘’Romantik Yat Deneyimi’’ gibi özel bodo sürprizlerini değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınıza, ailenizden birilerine, ilgi alanlarına göre tercih edebileceğiniz;

‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Terasta Kahvaltı’’, ‘’İki Kişi için ATV Safari Sürüşü’’, ‘’Geleneksel Türk Hamamı’’, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’, ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’’, ‘’Karting’’, ‘’Pilates Kursu’’ gibi alakadarlarını mutlu edecek onlarca deneyim hizmeti var!

Ayrıca online mağazanın, ‘’Online Heykel Kursu’’ gibi yine internet üzerinden oldukça keyifli hediyeleri de var! Gelin, görün, değerlendirin.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.