Orhan Çetin...ÜNLÜ YÖNETMEN, HAYATA VEDA ETTİ!..

Orhan Çetin...ÜNLÜ YÖNETMEN, HAYATA VEDA ETTİ!..

2008 yılında geçirdiği felç sonucu yatağa mahkum olan Sinan Çetin'in kuzeni Orhan Çetin, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

nlü yönetmen  Sinan Çetin'in kuzeni  Orhan Çetin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çetin'in vefat ettiğini ses sanatçısı  Onur Akay  Twitterhesabından duyurdu.

FELÇ GEÇİRİP YATAĞA MAHKUM OLMUŞTU

Akay, "Bir zamanlar  Ferdi Tayfur'a çektiği 'Emmoğlu' klibi ile olay yaratmıştı. Usta yönetmen  Orhan Çetin'i kaybettik. 2008 yılında geçirdiği felç, onu yatağa mahkum etmiş ve konuşma yeteneğini elinden almıştı. Uzun süre huzurevinde yaşayan  Orhan Çetin'in mekanı cennet olsun" yazarak, Çetin'in yazar  Ali Eyüboğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSME KLİP ÇEKMİŞTİ

Çetin,  Ferdi Tayfur,  Cem Karaca,  Fedon,  Ümit Besen ve  Serdar Ortaç'a çektiği kliplerin yönetmeni olarak tanınmıştı.

SİNAN ÇETİN YIKILDI

Oğlu  Beşiktaş'ta 1 polisin şehit olduğu trafik kazasına karışan ve 22 yılla yargılanan  Sinan Çetin'in kuzeninden gelen ölüm haberiyle deyim yerindeyse yıkıldığı öğrenildi.

ORHAN ÇETİN KİMDİR?

1990'lı yıllarda çok sayıda sanatçının müzik kliplerini çeken  Orhan Çetin, 13 Kasım 1956'da  Trabzon'da dünyaya geldi. Aynı zamanda fotoğrafçı ve radyo programcısı olan Çetin, 1980'li yıllarda Ses ve Hayat Dergilerinde, dönemin ses ve sinema sanatçılarının orta sayfa fotoğraflarını çekti. Bir dönem  Ferdi Tayfur'la birlikte fotoğraf stüdyosu işlettiler. 1980'li yılların ikinci yarısında magazin, kültürel dergi ve haftalık gazete çıkarttı. 1990'lı yıllarda özel bir radyoda,  Nazan Öncel'in hazırladığı ve prodüktörlüğünü üstlendiği "Gecenin Serserisi" isimli programı yaptı.  Orhan Çetin  Melike Demirağ'ın eski eşidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.