OTİZMLİ ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ!

OTİZMLİ ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ!

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören otizmli öğrenciler, 8 Haziran Cuma günü Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yılsonu gösterisinde renkli kostümleriyle sahnede boy gösterdiler.

 

 

Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören otizmli öğrenciler, 8 Haziran Cuma günü Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yılsonu gösterisinde renkli kostümleriyle sahnede boy göstererek şarkıları, dansları ve oyunlarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. ,Öğrenciler etkinlikte hem mezuniyet hem de karne sevincini bir arada yaşadı.

 

 

Profilo Kültür Merkezi’nde 8 Haziran Cuma günü düzenlenen etkinlikte Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu, yıl boyu süren yoğun eğitimlerinin ardından eğitsel ve sosyal iletişim becerilerinde sağladıkları ilerleme ile birbirinden güzel gösterilerle sahnedeydiler.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, öğretmenlerinin gözetiminde hazırlamış oldukları gösterileri büyük bir başarı ile sergileyen otizmli öğrenciler; şarkılar söyledi, müzikli, danslı tiyatro skeçleriyle oyunculuk yeteneklerini sergiledi.

 

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte konuşan Tohum Otizm Vakfı Kurucu Başkan Yardımcısı Aylin Sezgin, “Bu yola çıktığımızda otizm, tedavisi, eğitim ve yapılması gerekenler bilinmiyordu. Bugün sizler eğitim ortamlarında okul ile iş birliği içerisinde çocuklarınızı daha güvenli adımlarla bir sonraki güne, aya, yıla taşıyorsunuz.

Bu güzel günü bizlere hazırlayan eğitimci arkadaşlarıma ve bir yıl boyunca çocuklarımıza önemli katkılar sağlayan, tüm çocuklarımızda büyük emeği olan Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu’nun değerli öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Tohum Otizm Vakfı Hakkında

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinden bu yana çalışmalarını yürütmektedir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.