Ottoman'da yılbaşı? SAHNEDEKİLER ÜNLÜ; KONUKLAR DA ONLAR KADAR ÜNLÜ !..

Ottoman'da yılbaşı? SAHNEDEKİLER ÜNLÜ; KONUKLAR DA ONLAR KADAR ÜNLÜ !..

Etiler Ottoman'da yılbaşı gecesi sahne alan Çiğdem Tunç, Semiha Yankı ve İskender Doğan'dan oluşan "Yol Arkadaşları" ile şovmen Ercan Akışık, hayranlarına adeta Nostaljik bir gece yaşattılar.

"Yol Arkadaşları"nın o geceki konukları arasında, Ahu Tuğba, Kartal Kaan ve Türkiye'nin Kalipso Kralı Metin Ersoy'da vardı

Saat 12'dan önce söyledikleri "Nostaljik" şarkılarla konuklarını duygulandıran ve onları ünlü oğuz Abadan Orkestrasıyla 70-80'li yıllara götüren yol arkadaşları, 12'den sonra ise söyledikleri birbirinden hareketli şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar gönüllerince eğlendiler.

Bu arada yılbaşı gecesine kadar kadroda bulunan ve aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Berkant, geceye katılamayınca hayranlarını üzdü.

Çiğdem Tunç, Semiha Yankı ve İskender Doğan'dan oluşan "Yol Arkadaşları" orta yaş üstü konukların yanı sıra yaşları 14-16 arasında değişen genç kızlar yol arkadaşlarının söylediği her şarkıya eşlik etmesi dikkat çekti?

?

Hele sahnedeki sanatçıların konuklarını da sahneye alıp yeni yıla hep birlikte girmeleri müthiş bir güzellik olarak anılarda kaldı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.