ÖYLE BİR GALA Kİ; "HER ŞEY MÜMKÜN"!..

ÖYLE BİR GALA Kİ; "HER ŞEY MÜMKÜN"!..

Her Şey Mümkün’de hiç bir şey göründüğü gibi değil. Bu hikayede herkes için Her Şey Mümkün...

Haber; Öncil AKTARICI

Başrollerini Yetkin Dikinciler ile Azra Akın'ın paylaştığı "Her Şey Mümkün" filminin galası dün akşam gerçekleşti. Gala'ya tam kadro katılan filmin oyuncuları gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun görünüyorlardı.

dsc02327.1.jpg
Filmin yönetmeni Alper Babayağmur iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istediğini dile getirerek, "Sıra dışı bir şey yapmak için çok uğraştık. Bilinenin dışında, Türk insanının biraz şaşıracağı, umutlanacağı, geleceğe dair hevesler ve iyi istekler duyması için çabalayan, iyilerin kazanabilme ihtimali üzerinde duran bir film yaptık" dedi.
dsc02333.1.jpgdsc02306.1.jpgdsc02310.1.jpgdsc02326.1.jpg
Filmin iddialı oyuncu kadrosun da yer alan Bay J, Hopdedik Ayhan, Cem Aslan'ın yanı sıra modacı Hakan Akkaya kendisini oynarken,Türk tiyatrosunun ve Türk sinemasının en büyük oyuncularından Haldun Dormen, 75 yıllık sanat hayatında hiç canlandırmadığı bir karakterle bir mafya babası rolüyle Her Şey Mümkün için, ilk defa gaddar bir mafya babasını canlandırdığını belirtti.
Dizi ve sinema oyuncusu Goncagül Sunar "Dört yıldır aynı sahneyi paylaştığım Levent Ülgen'le de aynı filmde yer almak benim için çok tatlı." ifadelerini kullandı.

Gala da oyunculuların şıklıkları gözden kaçmazken başrol oyuncularından Azra Akın, Hakan Akkaya imzalı derin yırtmaç dekolteli ipek bir elbise ile kameralar karşısındaydı.

dsc02305.1.jpg

Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül, Hakan Akkaya ve Haldun Dormen'in yer aldığı, Ayşe Babayağmur ve Apa Mehmet Şen'in senaryosuna imza attığı, yapımcılığını Binali Kılıç'ın üstlendiği "Her şey Mümkün" filminin konusu şöyle:
"İbrahim, kendi küçük dünyasında yaşayıp giden bir tesisatçıdır. Bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Uzun bir tatile çıkmaya karar verir.

Aynı otelde kalan ünlü manken Pelin ile bir aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek göründüğü gibi değildir. İbrahim ünlü bir iş adamına ikizi kadar benzemektedir ve onun yerine geçmiştir.

Bir yanda İbrahim'in geride bıraktığı gerçek yaşamı, diğer yanda zengin dünyası. Mafya, ihanet, magazin dünyası karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alacaktır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.