Oylum Talu... "BEREN SAAT BANA BENZİYOR"!..

Oylum Talu... "BEREN SAAT BANA BENZİYOR"!..

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü sunucu Oylum Talu oldu.

Talu canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu. 

Brad Pitt’i beğenmiyorum

Sosyal medya kullanıcılarının sürekli güzelliğinden bahsetmesi üzerine Oylum Talu, güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu belirterek “ Güzellik bana gore göreceli. Kime göre güzel. Herkesten daha güzeli ve çirkini var.

Aynaya aktığımda kendimi güzel görmüyorum. Mesela 10 tane gönlüm olsa birisini Brad Pitt’e vermem. Benim için güzellik değil hayatıma neler katıyor, nasıl konuşuyor bunlar çok önemli. Brad Pitt’le sadece röportaj yaparken heyecanlanırım” dedi. 

Beren Saat bana benziyor 

Bugüne kadar birçok büyük dizi için başrol tekliflerleri aldığını belirten Oylum Talu “ Şimdiye kadar çok büyük teklifler geldi. Bu rolleri kabul etmedim. Neden kabul etmediğimi ben de bilmiyorum. Bir dizide en fazla 4 bölüm oynarım sanırım.

Beni Beren Saat’e çok benzetiyorlar ama ben ondan küçük te olsa büyük olduğum için Beren Saat bana benziyor oluyor sanırım” diye konuştu. 

Adrenalini hiç sevmiyorum 

Bir programında yılana sarılması hatırlatılması üzerine ‘Adrenalin sever misiniz? sorusuna Oylum Talu “ Kesinlikle böyle şeyler yapamam o program da yaptığım zaten cahil cesaretiydi. Adrenalini hiç sevmiyorum. Ben müthiş bir hayvan severim.

Uçaktan paraşütle atlayamam. Bungee jamping yapamam  ve bunları yapanları gördüğüm zaman 3 km ileriye kaçarım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.