Özel Haber / Metin Hara... ADRİANA LİMA'NIN KOLLARINDAN DENİZ OTOBÜSÜNE!

Özel Haber / Metin Hara... ADRİANA LİMA'NIN KOLLARINDAN DENİZ OTOBÜSÜNE!

Metin Hara ile Adriana Lima, günlük hayatlarına geri döndü. Adriana Lima aşk kolyesini çıkardığı resmini sosyal medya hesabından paylaşıtken, Metin Hara ise Kınalıada'ya giden denizotobüsünde görüldü.

Geçtiğimiz haftalarda yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla yaz aylarına damgasını vuran top model Adriana LimaABD'ye ve günlük hayatına geri döndü. Metin Hara Beşiktaş - Kınalıada seferini yapan denizptobüsünde görülürken, Lima ise ABD'deki hayatına devam ediyor.

GİDERKEN KOLYE BOYNUNDAYDI

Hara ile birlikte Bodrum'da bir çiftlik evinde tatil yapan Lima, sevgilisine veda edip giderken onun hediye ettiği kolyeyi de boynuna takmıştı.

AMERİKA'YA GİTTİ, İLK İŞİ KOLYEYİ ÇIKARMAK OLDU

Hatta Lima bu kolyeyle çektifi fotoğrafını Instagram sayfasında da paylaşmıştı. Lima fotoğrafına "Alice harikalar ülkesinde" notunu yazmıştı. Ancak ABD'ye döndükten sonra yaptığı paylaşımlarda bu kolyenin yerinde yeller esiyordu.

KIZLARININ İSMİNİ TAŞIYOR

Günlük hayatına döndükten sonra birçok paylaşım yapan Lima'nın boynunda o ağaçlı kolye yerine kızları Valentina ve Sienna'nın isimlerinin yazımı olduğu iki tane altın kolye yer alıyor.

adrianalima_kolye.jpgmetinhara_denizotobusu.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.