Özlem Demir...ÖZGECAN'LARIN SESİ OLACAK!

Özlem Demir...ÖZGECAN'LARIN SESİ OLACAK!

Özlem Demir, ekran ve sahne programlarındaki birikimleri ve müzik camiasının ustalarından aldığı şan eğitimiyle şiir dünyasının duayenlerinden Duygu Adamı Murat İnce ile muhteşem bir şiir albümüne imza attı.

Sevilen sunucu Özlem Demir; sanat yönetmenliği ve prodüktörlüğünü ünlü şair ve yazar Murat İnce’nin, aranjörlüğünü ve bestekârlığını ise ünlü müzisyen Volkan Sönmez’in yaptığı  “Adam Sanmıştım” albümünde ilk defa dinleyeceğiniz yedi yeni eser okudu.

Şafak Sönmez ile Düet Yaptı

Ünlü sanatçı Şafak Sönmez ile söz ve müziği Murat İnce’ye ait olan “Baba” adlı şiire düet yapan Özlem Demir, “Kavuşma” adlı eserin sözlerini de yazan Murat İnce ile de düet yaptı. “Adam Sanmıştım” adlı şiir albümünün aranjörlüğünü ve bestekârlığını yapan ünlü müzisyen Volkan Sönmez, albümde yer alan “Baba ve Kavuşma” hariç diğer kalan beş esere de sesiyle güç verdi.

Albümün adını taşıyan “Adam Sanmıştım” adlı esere İstanbul ve civarında klip çekildi. Klibin yönetmenliğini Yekta ÖZBİLEN yaptı.

Şiir ve Müzik dünyasında kendinden çok söz ettireceği benzeyen “Özlem DEMİR; ben bu albümde bütün ÖZGECAN’LARIN sesi olmak için yola çıktım ki bu yolun daha ilk adımı. İnşallah kadına şiddet ve kadın istismarlarına bir cevap olacak “Adam Sanmıştım” isimli çalışmamız” dedi.

“Adam Sanmıştım” adlı albüm Yeni Sahra Basın Yayın etiketiyle D&R, Esen Shop ve 150’nin üzerinde dijital müzik platformları başta olmak üzere; tüm müzik marketler de yeri alırken, 2015 yılana ismini büyük harflerle yazdıracağa benziyor.

Albümde sırasıyla, ADAM SANMIŞTIM, BABA, KARAGÖZLÜM, KAVUŞMA, DUR DEDİM, ANNEM ve ÖZLEMCE adlı eserler yer almakta.

 

Özlem Demir Hakkında:

Plato MYO Radyo ve Televizyon Programcılığı Okudu

Türvak Kamera Önü Eğitimi Aldı

Ekin TV - Cumartesi Esintisi

Medya TV - Özlem Demir Show

Çay TV, TV52, Karadeniz TV- Program Sunuculuğu

Ekin Türk TV – Özlemce

Kanal T – Özlemce

Dizi ve Klip Oyunculuğu

Yazarlık

ADAM SANMIŞTIM - Şiir Albümünü Yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.