Özlem Mekik...SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Özlem Mekik...SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

İşletmeci, lezzet yazarı, gastronomi eğitmeni ve şef Özlem Mekik yeni yaşını ailesinin orgazine ettiği sürpriz bir doğum günü partisi ile kutladı.

 

Etiler Develi’de gerçekleşen doğum günü kutlamasına ailesini ve çok özel dostlarını bir arada gören başarılı iş kadını Özlem Mekik duygusal anlar yaşadı.

Özel olarak süslenen mekan ve gökyüzünden dökülen gül yaprakları karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Mekik, bu güzel sürpriz için tüm konuklara tek tek teşekkür etti.

ozlemmekik_pasta_1.jpgozlemmekik_pasta_2.jpg

Kendisi için özel olarak hazırlanan 3 katlı pastayı annesi ve abisi ile birlikte keserken dileklerini konuklarla da paylaşan Özlem Mekik pastanın mumlarını da bir seferde söndürdü.

 ozlemmekik_pasta.jpg

 

Bu çok özel doğum günü partisine Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve eşi, Atamer Tekstil sahipleri Sezen -Handan Baskıncı, oyuncu Özlem Savaş, gazeteci Tayyar Işıksaçan, Lale - Irmak Dinçcan, Şef Rafet İnce, Hollywood Prodüksiyon ortağı Ramiz Özbay, Ziyade Fasıl ortağı işletmeci Aytunç Mekik ve Engin Akkaş, Kalbur Et Kebap sahibi Metin Akdemir, Estetik Cerrah Op. Dr. Eser Aydoğdu,  seslendirme sanatçısı Özcan Hakcan, Okan -Zeynep - Alican Karacan, gazeteci Dilara Pekel, VIP Türkiye Dergisi Gülşah Çınar, ünlü yoga hocası Özlem Yılancı Akkaş, Mapsis Metal sahibi Filiz Akkaş, Özlem Hanım’ın annesi Cevahir Mekik, kozmik enerji terapisti Burcu Gürbüz Mekik ailesini yalnız bırakmadılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.