Özlem Özel… “BU DEVİRDE YİĞİT OLAN ALBÜM ÇIKARIR”

Özlem Özel… “BU DEVİRDE YİĞİT OLAN ALBÜM ÇIKARIR”

Sesi ve nostaljik şarkılara kattığı yorum ile büyük çıkış yakalayan sanatçımız Özlem Özel, Esenli Şarkılar adlı albümlerinin serisini yaparak klasik arşivlerde yerini aldı.

Özlem Özel'in "Esenli Şarkıları"ın serisi olarak devam eden "Esenli Şarkılar.3"  adlı albümü raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Altı albümü olan, küçük yaşlarda sahne ve mikrofonla tanışan İ.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuarı sınavlarını kazanarak İstanbul’a yerleşen Özlem Özel, sahne çalışmalarına profesyonel anlamda devam ediyor.

70’li yıllara damgasını vuran ölümsüz eserlerden oluşan "Esenli Şarkılar.3", hayatın sunduğu tüm duyguları en kaliteli soundlarla uzun yıllar gönüllerde kalmayı amaçlamakta.

Müslüm Gürses anısına yapılan "Baba şarkılar.2" albümünde, klibide çekilen “ Çok Üzgünsün Arkadaş “ adlı eseri de yorumlayan Özel, şu sıralarda radyo, TV, müzik kanallarında ve dijital ortamda en çok istek alan eserler arasında yer alıyor. Rahmetli Müslüm Gürses ile aynı kadroda sahne çalışmalarında da bulunmuş olan Özel, büyük usrta ile Avrupa turnesi ve Türkiye’de zaman zaman birlikte aynı sahneyi paylaşmış.

Günümüz müzik piyasasında albüm çıkarmanın ne denli riskli ve de zor olduğu bir dönemde albüm çıkararak bu zorluklara göğüs geren Özlem Özel, "Ben albümlerimle sevenlerime ulaşmayı hedefliyorum, sadece single ve digital albüm çıkarmak bana doğru gelmiyor, önemli olan zuru başarmak" diyerek sadece single ve dijital platformlarda albüm çıkaranlarada bir gönderme yapıyor.

ozlemozel_15_07_2016.jpg

Festival ve halk konserlerinin aranılan isimlerinden biri olan bu sezon Harbiye Açık Havada güçlü sahnesiyle müzikseverlerin karşısında olacak Özlem Özel şu günlerde  “Esenli şarkılar.3 “ adlı albümünü çıkarmanın heyecanını yaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.