Özlem Tekin... BABASINI KAYBETTİ!..

Özlem Tekin... BABASINI KAYBETTİ!..

Ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin'in babası 88 yaşındaki Talat Tekin Bodrum'da yaşadığı evde vefat etti.

ki yıldır Perkinson hastalığı ile mücadele eden, ünlü Türk rock sanatçısı Özlem Tekin’in babası Prof. Dr. Talat Tekin’in vefat ettiği belirtildi

Türk rock sanatçısı Özlem Tekin’in Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan mahallesindeki Hacettepeliler Sitesi’nde eşi Sevim Tekin ile birlikte yaşayan ve yaklaşık iki yıldır Perkinson hastalığı ile mücadele eden babası 88 yaşındaki Prof. Dr. Talat Tekin’in dün sabah saatlerinde vefat ettiği belirtildi.

“İKİ YILDIR YATAĞA BAĞLI YAŞIYORDU”
Evli ve üç çocuk babası olan ve Türk Dili Profesörü Talat Tekin, 1994′te emekliye ayrıldıktan sonra İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanlığı’nda bulunmuştu. Yaklaşık on yıldır Bodrum’da eşi ile birlikte yaşayan Tekin’in cenazesinin bugün Gündoğan Cam’inde kılınacak öğle namazının ardından yine Gündoğan Mezarlığı’nda toprağa verileceğini söyleyen eşi Sevim Tekin, yaptığı açıklamada; “Tekin bey yaklaşık iki yıldır yatağa bağlı yaşamını sürdürüyordu. Perkinson hastalığı ile mücadele etti. Acımız üzüntümüz büyük, yarın çocuklarımla komşularımızla son yolculuğuna uğurlayacağız” dedi.

“FIRTINADAN KORKMAMAYI ONDAN ÖĞRENDİM”
Sanatçı Özlem tekin ise baba acısını sosyal paylaşım sitesinden “Her satırın anlamını önemini ayağa kalkar heyecanlanarak tarif ederdi.. fırtınadan korkmamayı ‘onu’ dinlemeyi sevmeyi ögrendim, teşekkürler” sözleri ile paylaştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.