Özlem Yıldız-Uğurkan Erez... SAMSUN'DA MODA TÜYOLARI VE STİL DANIŞMANLIĞI !..

Özlem Yıldız-Uğurkan Erez... SAMSUN'DA MODA TÜYOLARI VE STİL DANIŞMANLIĞI !..

Samsun'da bulunan bir AVM'de düzenlenen Moda Günleri, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Hafta sonu Samsunlulara moda dolu anlar yaşatan Uğurkan Erez, Özlem Yıldız, Irmak Atuk ve Carlos Martin 2015 yaz sezonunun trendlerini tanıttı.

Piazza yaşam ve alış veriş merkezinde iki gün süren organizasyonun ünlü konuklarından Uğurkan Erez ve Özlem Yıldız, düzenlenen söyleşi kapsamında izleyenlere moda ve doğru giyinmek konusunda bilgiler verdi.

Irmak Atuk ve Carlos Martin’in baş mankenliğini yaptığı defilede ise yaz sezonunun en gözde kreasyonları tanıtıldı.

“Moda diye bir şey yoktur, stil sahibi olmak vardır”…

Türkiye’de defile organizasyonları ve moda denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan Uğurkan Erez ve başarılı sunucu Özlem Yıldız keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Erez, Coco Chanel’in sözünden alıntı yaparak; “Moda diye bir şey yoktur, stil sahibi olmak vardır. İnsanlar kendilerine yakışanı giymeli, yaşına uygun makyaj yapmalıdır” dedi. Önümüzdeki günlerde kendine ait bir markayla yeni bir güneş yağı çıkartacak olan Özlem Yıldız da modaya dair görüşlerini dile getirdi. Siyah ve beyaz renklerin her daim olduğu gibi bu yıl da moda olduğunu belirten Yıldız, bu renklerin soft renklerle de kombinlenebileceğini belirtti.

Uğurkan Erez, elbise boyları ve ayakkabı seçimi konusunda gelen bir soruya da; “Stiletto hepsi ile gider ama kısa bilekte düz topuksuz ayakkabılar hem pantolonların hem de eteklerin altında kullanılabilir. Ayakkabı rengi ile çanta renginin illa uyumlu olması gerekmez, kontrast renkler kullanılabilir. Özellikle bu sezon kısa üstler ile kombin edilen yüksek belli ürünleri çok fazla göreceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Söyleşiye katılan ziyaretçilerin sorularını cevaplayan Erez ve Yıldız, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı, ziyaretçiler soru sormak için birbiriyle adeta yarıştı. Soruların yanı sıra çizim yapan öğrencilerin eskizlerini de değerlendiren Uğurkan Erez, incelediği eserlerin sahipleri arasında gelecek vaat edenler olduğunu da belirtti. Katılımcılar ile bolca fotoğraf çektiren ikili, selfie çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ünlü mankenlerden Samsunspor’a destek

Samsun’daki moda etkinliği kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan baş mankenler Irmak Atuk ve Carlos Martin, Özlem Yıldız’ın sunumuyla 2015 ilkbahar-yaz sezonuna ait en yeni kreasyonları tanıttı.

Defilede mankenlere sürpriz yaparak podyuma çıkan Samsunsporlu futbolcular mankenlerle birlikte sahnede yürüdü. Play off’a kalan Samsunspor’u kutlayan ünlü mankenler Samsunspor’a destek vermek amacıyla takımın formasını giydiler. Samsunspor marşı ile podyumda keyifli bir şov yapan ünlü mankenler ve futbolcular izleyenlerle fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.