Özlem Yılmaz... KANSER SAVAŞÇILARI İÇİN SAÇINI BAĞIŞLADI!

Özlem Yılmaz... KANSER SAVAŞÇILARI İÇİN SAÇINI BAĞIŞLADI!

Kanser Savaşçıları Derneği'nin kemoterapi gören kanserli hastalar için başlattığı, bir süredir devam eden kampanya ''Saçım Saçın Olsun''a bir destek de oyuncu Özlem Yılmaz'dan geldi.

Kampanyanın gönüllü kuaförleri arasında yer alan San Kuaför'ün Acıbadem'deki şubesine gelen Özlem Yılmaz, saçlarının 30 cm'lik bir kısmını kanser hastaları yararına saç yapımında kullanılmak üzere bağışladı.

Yusuf Yalmancı tarafından kesilen saçları derneğe ulaştırılmak üzere teslim alınan güzel oyuncu bu anlarda objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Uzun süredir televizyon dizileri ve sinema filmlerinden uzak bir yaşam süren başarılı oyuncu ''Burası benim sık sık geldiğim, her geldiğimde tazelendiğim bir yer.

Geçen Yusuf ile sohbet ederken konu kampanyadan açıldı ve bu kampanyaya destek olmam gerektiğini hissettim.

Kanser sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın ortak sorunu. Bu sorunla yüzleşen insanlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek beni son derece mutlu etti.

Bir gün ekranlara geri dönersem bu konuyu her fırsatta gündeme getirip, olabildiğim kadar destek olmak istiyorum onlara.'' dedi.

Setlere dönüşü ile ilgili kesin bir tarih vermekten kaçınan başarılı oyuncu, ''Şimdilik kendimi nadasa bıraktım diyebilirim.

Doğru proje ile geri dönmek istiyorum. Ancak bugünden sonra şunu söyleyebilirim. Bana bir proje teklifle gelecek herkesi önce bu kampanyaya destek olmaya davet edeceğimden emin olabilirsiniz.'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan kampanyaya katılım göstermek isteyenlere özel bir davette bulunan San Kuaför'ün sahibi Yusuf  Yalmancı, ''Özlem'e konuyu açtığımda gözlerindeki o ışğı görmek beni çok mutlu etti. O harika bir arkadaş ve mükemmel bir insan.

Biz salonlarımızda bu kampanyaya katılmak isteyen tüm müşterilerimize çok özel ayrıcalıklar sağlıyoruz.

Kampanyaya katılım gösteren herkesin saçlarını ücretsiz kesmenin yanında o gün kendilerine en uygun bakım kürünü de hediye ediyoruz.

En önemlisi de insanlarla bu vesileyle çok değerli dostluk köprüleri kuruyoruz.'' sözleri ile gönüllü olacak herkesi ağırlamaktan keyif duyacaklarını dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.