PAPYON'DA İLK MERHABA GRUP ARAZ'LA?

PAPYON'DA İLK MERHABA GRUP ARAZ'LA?

Papyon bu haftadan itibaren eğlence dünyasına merhaba diyor. Müzik dinleyip eğlencesini müzikle yaşamayı bilenler Beyoğlu Tünel'de çok özel bir mekana kavuşuyor.

Birkaç Müzisyen Adam Araz, hız kesmeden müzik yolculuğuna devam ediyor. Beyoğlu Papyon'da dinleyicisiyle buluşuyor Araz.

Haftanın 7 günü açık olacak PAPYON'da birbirinden özel sanatçılar yer alacak. Hafta içi bir akşam Stand-up yapılacak PAPYON'da Pazar günleri ünlü sanatçılarla ve

genç müzik gruplarıyla konserler yer alacak?

Papyon, 19 Şubat 2011 Cumartesi akşamı Grup Araz'la eğlence dünyasına merhaba diyecek?

'Müzikle Eğlence', "Hizmet ve Lezzet" Şarkılarla Buluşuyor?Müziğiyle, lezzetiyle ve de hizmet kalitesiyle İstanbul gece hayatına çok iddialı hazırlanıyor ve eğlencenin tek adresi olmayı hedefliyor Papyon.

Özel günlerinizi yaşayacağınız Papyon'da, şefinize siparişinizi verirken kaliteli personel ve hızlı servisle gününüzün ve gecenizin muhteşem geçmesini sağlayacaksınız, diğer yandan da Birkaç Müzisyen Adam Grup Araz'la ruhunuzu da sanatla doyuracaksınız.

Grup Araz, Papyon'da Coşacak, Coşturacak?

Sanat ve sosyete dünyasının birçok renkli simasının da hazır bulunacağı bu ilk gecede kapılarını eğlence dünyasına açacak Papyon'da ilk sahne alacak müzik grubu olan Araz, her Cumartesi akşamı gelen konuklarıyla müzik dolu geceleri yaşayıp eğlence dünyasının nabzını tutacak?

Grup Araz, dinleyicilerini her Cumartesi akşamı Papyon'a bekliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.