Paramparça... HARUN’UN KİRLİ OYUNU ORTAYA ÇIKIYOR

Paramparça... HARUN’UN KİRLİ OYUNU ORTAYA ÇIKIYOR

‘Paramparça’, 30 Kasım Pazartesi akşamı, temposu yüksek, heyecan ve sürprizlerle dolu 43. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

RAHMİ BEY OĞLUNA İHANET EDECEK Mİ?

Cihan, Yedigöller’in masalsı ortamında evlilik teklifinde bulunduğu Gülseren ile nişanlanır. Her ikisi de tanıştıkları günden bu yana hayatlarının en mutlu günlerini geçirirlerken, Cihan aldığı bir telefonla apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Cihan’ın hayatında değişim başlamıştır… Rahmi Bey’i tuzağa düşüren Harun ondan, Cihan’ın bilgisayarına casus program yerleştirmesini ister.

OZAN ANNESİNİN PEŞİNDE

Gerginliği günden güne artan Ozan ise, annesi Dilara’nın hayatında biri olduğundan emindir. Dilara’ya “Geceyi nerede geçirdin” diye soran ancak yanıt alamayan Ozan bu kez Harun’un kapısını çalar. Dilara’ya olan nefreti günden güne artan Candan ise Harun’un, Dilara’ya karşı olan hislerine artık kayıtsız kalamaz ve kontrolünü kaybeder.

HESAPLARI AŞAN AŞK…

Ardı ardına yaşanan olaylar Cihan’a, hayatını mahvetmeye ant içen kişinin Harun olduğunu ispatlar.

Ancak Cihan, Harun’un ne kadar ileri gidebileceğini hesaba katmamıştır. Hesaba katılmayan bir başka durum ise, Harun ve Dilara’nın günden güne büyüyen aşkıdır…

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.