Paramparça... YA SEN ÖLECEKSİN YA BEN!

Paramparça... YA SEN ÖLECEKSİN YA BEN!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, 27 Mart Pazartesi günü, saat 20.00’de 97. ve final bölümüyle Star TV’de.

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan, üç sezondur büyük bir beğeni ve ilgiyle izlenen ‘Paramparça’nın sürprizlerle örülü muhteşem final bölümü, uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

HAZAL İÇİN ÇOK GEÇ…

Cihan’ın ‘Ya Damir, ya ben!’ restiyle yalıya dönen Hazal, Damir ile gizli saklı görüşmeye devam eder. Hazal, Damir ile gelecek planlarına devam ederken, Damir hakkında duyduğu bir gerçekle irkilir! Hazal, Damir’in tanıdığı adam olmadığını anlamıştır ancak artık çok geçtir... Öte yandan Ozan da Yavuz’un gerçek yüzünü görmüştür...

DAMİR, CİHAN’IN KARŞISINA ÇIKIYOR

Hazal’ı saplantılı şekilde seven Damir, Cihan’ın karşısına çıkar. Ona, Hazal’ı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalışır. Cihan, Damir’e çok net bir cevap verir ve Hazal’dan  vazgeçmemesi halinde ya onun ya da kendisinin öleceğini söyler.

Damir pes etmez, yeni planı için Asuman’ı devreye sokar… Tüm bu yaşananlardan bunalan Cihan, aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir.

TÜM SORULAR YANIT BULUYOR

‘Paramparça’nın final bölümünde tüm dengeler değişecek… Dilara’yı şimdi ne bekliyor? Hazal, Damir’e onu artık istemediğini nasıl söyleyecek? Damir’e savaş açan Cihan şimdi ne yapacak? Cansu’nun hastalığı ile ilgili doktorun son kararı ne olacak? Ozan, Yavuz’dan intikam alabilecek mi? Ekrem Bey’i bekleyen büyük sürpriz ne?

Keriman ve Özkan’ı nasıl bir gelecek bekliyor? Tüm aile nerede, neden bir araya gelecek? Bu buluşmada neler yaşanacak? Tüm bu soruların ve daha fazlasının yanıt bulacağı ‘Paramparça’nın final bölümünde nefesler tutulacak…

PARAMPARÇA VEDA PASTASINI KESTİ

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın final bölümünün çekimi tamamlandı.

Üç sezondur Star TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarına damga vuran, dünyada 50’den fazla ülkede yayınlanan ‘Paramparça’, 27 Mart’ta yayınlanacak final bölümü ile Türkiye’de ekranlara veda edecek.

‘Paramparça’ ekibi, final sahnesinin çekiminin tamamlanmasının ardından, üç yıldır ana mekan olarak kullandıkları tarihi Edip Efendi Yalısı’nda buluşarak pasta kesti.

paramparca_vedapastasi.jpg

Duygusal Anlar Yaşandı

Hüznün ve mutluluğun bir arada yaşandığı anlarda, Paramparça ekibi birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, ‘Paramparça’ya Cihan karakteri ile hayat veren Erkan Petekkaya “Böyle büyük bir yapımı gerçekleştiren, emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Dilara karakteri ile çok sevilen Ebru Özkan Saban ise, üç sezon boyunca unutulmaz anlar yaşadıklarını belirtti ve “Hepinize çok teşekkür ederim.

Herkes hakkını helal etsin. Çok güzel bir işe imza attık. Bir gün yeniden buluşacağız” diyerek ekip arkadaşlarına sarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.