Parayı Bulduk... İLK FRAGMANI YAYINLANDI!

Parayı Bulduk... İLK FRAGMANI YAYINLANDI!

Geçtiğimiz ay çekimleri tamamlanan ve üç kuşak oyuncuların yer aldığı “Parayı Bulduk” isimli sinema filminin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Pek çok film festivalinde de aday olacak olan “Parayı Bulduk” isimli sinema filmi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar, zekice yazılmış hikâyesiyle de dikkat çekiyor.

Senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş’ın yaptığı filmin konusu kısaca şöyle: Kumarhane müdürü Nermin (Gülsüm Alkan) çok akıllı ve zeki bir kadındır.

Türkiye’de kumar oynatmanın yasak olduğunu bildiği için polis baskınlarına karşı önlem olarak kumarhaneye film seti havası verir.

Bir süre sonra hayatını figüranlık yaparak kazanan Artist Kemal’in (Metin Yıldırım) orayı gerçek film seti sanıp işe başlaması ile kumarhanede yaşanan olaylar tam bir komediye dönüşür.

Başrollerini Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan ve Metin Keçeci’nin üstlendiği filmde Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Sami Çelik, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Dilek Uluer, Hakan Salli, Çağkan Özkörüklü, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş gibi birbirinden başarılı oyuncularda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.