Pascal Nouma-Kadir Çöpdemir... ANKARA'DA BİRBİRLERİNE "ARA GAZI" VERDİLER !..

Pascal Nouma-Kadir Çöpdemir... ANKARA'DA BİRBİRLERİNE "ARA GAZI" VERDİLER !..

Ankara'da bulunan bir AVM, yenilenme ile birlikte daha da zenginleşen aktiviteleri kapsamında yer alan ünlü buluşmalarında bu kez Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir’i ağırladı.

Birlikte sundukları “Ara Gaz” programı yoğun ilgi gören Pascal Nouma-Kadir Çöpdemir ikilisi ANKAmall’da büyük bir kalabalık ile karşılandı.

Sevenleri ile sohbet eden ve imza dağıtan ikili sempatik tavırlarıyla Ankaralıları hayran bıraktı. İmza alabilmek ve fotoğraf çektirmek için uzayan kuyrukta uzun süre bekleyen Ankaralıları gören ikili, gördükleri büyük ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Dominik’ten geldikten sonra Türkiye’nin önemli radyocularından usta programcı Kadir Çöpdemir ile birlikte sunduğu radyo programı sonrasında yeni bir ikili doğuyor yorumlarına neden olmuştu.

Dinlenme rekorları kıran radyo programının Ankaralılar tarafından da çok sevildiğini gören ikili program sonrasında Ankara’ya birlikte ilk kez geldiklerini ifade etti. Kadir Çöpdemir ise ablasının Ankara’da olması sebebiyle sık sık geldiğini karşılaştıkları ilgiden çok mutlu olduklarını belirtti.

İkili, sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiği hayranlarına sinema bileti hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum