Pascal Nouma-Survivor Merve... İKİLİNİN EĞLENCE DOLU KATALOG ÇEKİMİ !..

Pascal Nouma-Survivor Merve... İKİLİNİN EĞLENCE DOLU KATALOG ÇEKİMİ !..

Spor giyim dünyasının gözde markası üyelerine Survivor Merve ve Pascal Nouma ile birlikte çok özel bir kampanya hazırladı.

Kampanyanın yüzleri olan Survivor Merve ve Pascal Nouma’nın çekimleri, iki ünlü ismin pozitif enerjiyle eğlenceli görüntülere sahne oldu.  

Online moda alışverişinin adresi morhipo.com, üyelerine özel Hummel kampanyası ile cazip fırsatlar ve kaçırılmayacak hediyeler sunuyor. Hummel ve morhipo.com ile ortaklaşa yapılan kampanyada, Merve Aydın ve Pascol Nouma yer aldı. 

Nouma setin neşe kaynağı oldu

7 farklı kombinin kullanıldığı çekim, yaklaşık 1 gün sürdü. Yoğun geçen çekimler, Pascal Nouma ve Merve Aydın’ın neşeli halleriyle eğlenceye dönüştü. Çekimler sırasında çalan şarkıya keyifli bir şekilde dans ederek eşlik eden Pascal Nouma ve Merve Aydın, set ekibine unutulmaz anlar yaşattı.

Spor giyim dünyasının popüler markasının en gözde ürünleri, 1 Eylül’den itibaren internetde yerini alıyor. Sportif yaşam tarzına uygun giyimi seven üyeler, sportif kreasyonu ve yüzlerce ürüne özel fırsatlarla sahip olabilecek. Üstelik en özel ürünleri, ilk 15 gün boyunca sadece bu adresde yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum