Patronlar Okulu... HEM İŞ HEM EĞLENCE; "YAZA MERHABA" PARTİSİ!..

Patronlar Okulu... HEM İŞ HEM EĞLENCE; "YAZA MERHABA" PARTİSİ!..

Önemli başarı hikayelerine imza atmış patronların deneyimlerinin sıra dışı sohbet programlarıyla paylaşıldığı "Patronlar Okulu", 23 Mayıs Salı akşamı Four Seasons Bosphorus Otelde, "Yaza Merhaba" partisi gerçekleştirdi.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Ekonominin, siyasetin, sanatın konuşulduğu özel etkinlikler düzenleyen, ana görevi tecrübe paylaşmak ve network yaratmak olan " Patronlar Okulu" nun yaza merhaba partisine, iş, sanat, basın ve cemiyet hayatından pek çok seçkin isim katıldı.

Caz müziğinin yaşayan efsanesi İlham Gencer'in piyanoso eşliğinde söylediği birbirinden güzel şarkılarla başlayan gece,ünlü şeflerin gurme tadları ile lezzetli menülerle birlikte hoş sohbetlerle devam etti. İlham Gencer geceye katılan tüm hanımları sahnesine çağırarak, dillere pelesenk olmuş sözlerini rahmetli söz yazarı Fecri Ebcioğlu'nun yazdığı "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş" şarkısını hanımlarla beraber söyledi.

Türkiye’nin önemli iş adamlarının bir araya geldiği Patronlar Okulu üyelerinin yanısıra partiye Nihat Özdemir, Mustafa Taviloğlu, Turgut-Suzan Toplusoy, Ahmet-Ayşegül Hotiç, Emin Hitay, Ahmet Güneştekin, Sinan Öncel, Levent Kızıl, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir gibi iş, basın ve cemiyet dünyasından önemli isimler katıldı.

Nihat Özdemir'e "En Hatip Üye", Zülfü Livaneli'ye ise "Ömür Boyu Onur Ödülü" nün verildiği gecede "Patronlar Okulunun Patronu" olarak adlandırılan Patronlar Okulu kurucusu Sibel Kaya'nın da doğum günü kutlandı.

Zülfü Livaneli yurt dışında olduğu için geceye katılamadı, ödülü asistanına takdim edildi.

İlham Gencer'in espirili ve nostaljik şarkıları eşliğinde unutulmaz bir caz dinletisine dönen gece Four Seasons Bosphorus Executive Şefin hazırladığı çok özel kokteyl menüsü eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

Patronlar Okulu Hakkında...

Sadece Patronların katılımına açık olması ve hayat okulu tadında kazanımlar sağlaması sebebiyle, adı Patronlar Okulu. Platform, kişi / kuruluş / kurumların genel katılımına ve basına kapalıdır. Üyelik sistemiyle işler.

Üyelerini ve Partnerlerini, 13 kişiden oluşan Danışma Kurulu onayı ile seçer. Üyelerinin kendi aralarında destek, dayanışma ve ticari kazanımlar sağlaması önemli misyonlarından biridir.

Üyelik başvurusu için Patron olmanın dışında, mutlak referans şartı, 30 yaşını doldurmuş ve en az 5 senelik işletme sahibi olma zorunluluğu aranmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.