Payitaht Abdülhamid...  ABDÜLHAMİD TEHLİKEYLE BURUN BURUNA!

Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD TEHLİKEYLE BURUN BURUNA!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, 38. bölümüyle 16 Şubat Cuma akşamı TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

  

TRT1 ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, Cuma akşamlarının merakla beklenen, ilgiyle seyredilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in 38. bölümünde;

Sultan Abdülhamid’in büyük haksızlığa uğramasının ardında yaşadığı hayal kırıklığı, halkını söylenenlere karşı sakinleştirmeye çalışması ve bir taraftan buna sebep olanlara karşı büyük öfkesini dindirmeye uğraşırken diğer taraftan yeni hamlelere karşı alacağı önlemler konu edilecek.

Yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak:

Sultan Abdülhamid, kendini linç etmeye gelen, Parvus tarafından kandırılmış, halkıyla karşı karşıyadır şimdi! Abdülhamid, memleketini satacağına, kaçıp gideceğine  inandırılmış olan halkını nasıl teskin edecektir? 

Parvus ise, Abdülhamid’i böylesine zor bir durumun içine sokmanın keyfini sürmektedir…

Abdülhamid, öfkelidir. Parvus’a karşı büyük bir hamle yapar ancak Parvus arkasına Avrupa devletlerini almıştır. Avrupa’daki talebelerimizi tutuklatır… Kendi hürriyetine karşılık onları öne sürer… Bir yandan da Hüseyin Paşa’ya kurdurduğu ordu ile kalleşçe bir plan hazırlar.

Bidar Sultan, oğlu için endişelenirken, gerçek yüzü ortaya çıkan Firuze artık yolun sonuna gelmiştir.

Ahsen, Murat’ın evlilik teklifini kabul ederken diğer yandan başka bir evlilik yıkılmak üzeredir, Seniha’nın Mahmud Paşa’nın peşine taktığı hafiye, ihaneti doğrulamıştır ve Mahmud Paşa eşyalarıyla birlikte kapının önünde bulur kendini.

Seniha Mahmud Paşa’yı affedecek midir?

Ortadan kaybolan Abdülkadir’i kaçıranlar Parvus’un adamları mıdır?

Parvus ve Hüseyin’in askerleri, Abdülhamid’in haremine saldırdığı anda, hazırlıksız yakalanan muhafızlar Sultan’ı ve haremini koruyabilecekler midir?

 

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Elif Özkul, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Cemre Baysel,  Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Leya Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Ercüment Fidan’ın rol aldığı Payitaht Abdülhamid, 16 Şubat Cuma ve her Cuma TRT 1’ de...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.