Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD VE HANEDAN’A BÜYÜK SUİKAST TERTİBİ!

Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD VE HANEDAN’A BÜYÜK SUİKAST TERTİBİ!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, 54. ve sezon finali bölümüyle 8 Haziran Cuma akşamı TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan, 2 sezon boyunca Cuma akşamları seyircisini ekrana kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, bu hafta yayınlanacak heyecan dolu 54. bölümüyle sezon finali yapıyor.

 

Yayınlandığı günden bu yana izleyenlerin Abdülhamid’in Osmanlı Devletini ayakta tutmak için dış güçlerin tuzak ve oyunlarına karşı mücadelesi ile birlikte devletin tüm alanlarında yarattığı kalkınma ve yeniliklerle dolu zekâsına tanık olduğu dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde;

 

Abdülhamid ve Hanedan’ın yok edilmesi için en büyük suikast tertip edilecektir. Abdülhamid ve Hanedan bu suikasttan kurtulacak mı?  Kim kazanacak? Kimin sonu gelecek? İzleyeceğiz!

 

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak sürprizlerle dolu sezon finalinde neler olacak:

 

Osman Paşa’nın ölümüne derinden üzülen Abdülhamid, V. Murat’ın da ortadan kaybolmasında Parvus’un parmağı olduğunu tahmin eder.  Onun hain oyunlarını bitirmek için sonunda aradığı çareyi bulur. 

 

Bu arada cülus töreni hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Seniha’nın davetiyle törene Bedrifelek’in geleceğini öğrenen Bidar Saraydan temelli gitme kararı alır.

 

Fehim Paşa öldü diye Payitaht’ta krallığını ilan eden Luka’ya, Fehim Paşa’nın büyük bir sürprizi vardır.

 

Yaşanan onca badireden sonra Hatice ve Kemalettin arasında artık engel kalmamıştır. Ama bu kez aralarına kendi vicdanları girecektir.

 

Seniha, Sabahattin’in Hanedanlığa karşı düşmanla iş birliği içinde olduğunu öğrenince yıkılır.

 

Abdülhamid, Parvus’un planını çözmeye yaklaşmışken, Parvus hedef şaşırtır. Asıl planı başkadır ve Abdülhamid bu kez çaresizdir.

 

Bidar yolda kendini bekleyen tehlikeden habersiz Saraydan ayrılırken, Parvus’un kurduğu tertip Abdülhamid ve tüm Yıldız Sarayı'nın sonunu hazırlar!

 

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Emel Dede,  Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Kevork Malıkyan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan ve Buket Kahraman’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 8 Haziran Cuma sezon finaliyle TRT 1’ de...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.