Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD’İN BÜYÜK MÜCADELESİ!

Payitaht Abdülhamid... ABDÜLHAMİD’İN BÜYÜK MÜCADELESİ!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, 48. bölümüyle 27 Nisan Cuma akşamı TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamları izleyenlerinin merakla ve heyecanla beklediği dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’de bu hafta;

             Abdülhamid’in ihtilal girişimi, tahttan indirilme teşebbüsü karşısında hayatını, devletini ve tahtını koruma mücadelesine tanıklık edeceğiz…

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak;

Abdülhamid’e karşı başlayan ihtilal alevlenmiş, silahlanan Harbiyeliler Saraya yürümektedirler. Abdülhamid ya tahttan indirilecek, ya katledilecektir.

1. Ordu sokakları tutmuş, halk sokaklara dökülmüştür. Mahmud Paşa isyancılara engel olmaya çalışayım derken kendini ateşin ortasına atar.

Öte yandan Meyyit, Fehim Paşa  ve adamları Saraya destek için giderken Parvus tarafından tuzağa düşürülürler. Şimdi onlar da tıpkı Abdülhamid gibi bir başka ölüm kalım savaşı içindedirler.

Parvus bütün bunlarla yetinmeyip Abdülhamid’in telgraf hattını ele geçirmiş, Abdülhamid’in hafiyelerine büyük  bir suikastın emri vermiştir. Şimdi hem Abdülhamid’i hem Osmanlı’yı aynı anda bitirmeye her zamankinden daha yakındır.

Handan, Mehmet Selim’den bebeği kaybettiğini gizlerken, Efsun’un varlığına daha fazla dayanamaz ve kendini kaybedip ona saldırır.

Bidar haremdeki dengeleri sağlamaya çalışırken, yeni bir kriz patlak verir. Naime, Hatice ve Kemalettin arasındaki her şeyi öğrenmiştir. Bu arada Mislimelek’in de Abdülkadir yüzünden hayatı tehlikeye girer.

Haremdeki rüzgârlar fırtınaya dönerken, hem içerden hem dışarıdan uğradığı ihanetlerle sarsılan Abdülhamid,  hayatını, tahtını, koruyabilecek mi?

Payitaht’ın sokak dengelerini korumaya çalışan Fehim Paşa’nın karşısına çıkacak olan zeki, mahcup, güzel, gururlu "kibritçi kız" olan Bulgar göçmeni İrena ile aklı başından gidecek… Bakalım Paşa’nın müzmin bekârlığı son bulacak mı? İrena karakteriyle diziye katılacak olan genç oyuncu Buket Kahraman’ın da bu hafta itibariyle yer alacağı Payitaht Abdülhamid, 27 Nisan Cuma TRT1’de

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Emel Dede,  Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan ve Songül Öden'in yer aldığı her Cuma TRT 1’ de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.