Payitaht Abdülhamid... BAĞLILIK VE İHANET SEÇİMİ!

Payitaht Abdülhamid... BAĞLILIK VE İHANET SEÇİMİ!

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği ekranların sevilen dönem dizisi, Payitaht Abdülhamid’in 20. bölümü 13 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ekranlarına yine sürprizleriyle birlikte gelecek.

Dizinin bu haftaki bölümünde; Sultan Abdülhamid’in etrafında dönen oyunlara karşı temkinli planları, haremde ve Sarayda yaşanan tansiyonu yüksek olaylara karşı Saraydan kaçmak isteyenler ile sevgi, sadakat, ihanet, dürüstlük ve hüsran gibi duyguların işleneceği çarpıcı bir bölüme imza atılacak. 

Yönetmenliğini Emre Konuk’un, senaryosunu Ayça Mutlugil ve Hale Çalap’ın üstlendiği Payitaht Abdülhamid’in Cuma akşamı seyirciyi yine ekrana bağlayacağı 20.bölümünde olacaklar:

Parvus sahte kimliğiyle Abdülhamid’i istediği şekilde yönlendireceğini sanırken, Abdülhamid akıllıca hamlelerle planlarını alt üst eder.

Mahmut’un kendini aklamak için çevirdiği oyun önce Selim’i, ardından Seniha’yı bir kıskaca sokar. İkili dürüstlük ve sadakat sınavında ağır bir seçimle karşı karşıya kalır.

Kemalettin’in Abdülhamid’le konuşmasını bekleyen Hatice’nin hayallerini, bir tokat yerle bir eder.

Murad ve Söğütlü Payitaht’a yayılan ajanları bulmaya çalışırken aradıkları ipucunu Ahsen sayesinde bulurlar. Payitaht’ın sokaklarında amansız bir kaçma-kovalama yaşanır.

Abdülkadir’in evlilik teklifini reddeden Ahsen, karşısına dikilince daha fazla Sarayda kalamayacağını anlar. Ahsen’in gidişi Murad ve Abdülkadir’i karşı karşıya getirir.

Abdülkadir, Abdülhamid’den de istediği vazifeyi alamamıştır. Hem aşkta, hem işte kaybeden Şehzade, Saraydan ayrılma kararı alır. Bu karar Abdülkadir’i daha tehlikeli sulara, düşmanın namlusunun ucuna kadar götürür.

Firuze, Hünkâr'ın sofrasına, çocukluk aşkı Abdülkadir’in karşısına oturmayı başarmıştır. Ama haremde biri, asıl kimliğini öğrenir. Şimdi Firuze ne yapacaktır?

Parvus’la işbirliği yapan Mahmud, Saraya girmeyi başarabilecek midir?

Selim Paşa ve kızına düzenlenecek suikastı öğrenen Murad ve Söğütlü onları kurtarmayı başarabilecek midir?

Bütün bu soruların cevabı 13 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak Payitaht Abdülhamid’in 20. Bölümünde…

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, EzgiEyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, ErenHacısalihoğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Elif Özkul, İbrahim Kendirci, AydınSigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Cemre Baysel, NikXhelilaj, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan, Leya Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Ercüment Fidan’ın…rol aldığı  Payitaht Abdülhamid, 20. bölümüyle 13 Ekim Cuma ve her Cuma TRT 1”de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.