Payitaht Abdülhamid... BÜLENT İNAL'I DUYGULANDIRAN ZİYARET!

Payitaht Abdülhamid... BÜLENT İNAL'I DUYGULANDIRAN ZİYARET!

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri geçtiğimiz gün Payitaht Setini ziyaret etti.

Ahşap oyma- boyama, resim, fotoğraf gibi sanat dallarında dersler alan Engelli kursiyerlerin kendi yeteneklerini sergileyerek imzalarını attıkları Sultan Abdülhamid Han’ın yağlıboya tablosu ve dizide Bülent İnal'ın Abdülhamid Han karakteri olarak kullandığı bastonundan esinlenerek yaptıkları ahşap oyma bastonunu hediye olarak getirmeleri dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal’ın duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Engelliler haftası dolayısıyla, Yaşları 16 ila 30 arasında ortopedik, zihinsel, konuşma, işitme ve görme engelliler ve engelli ailelerini sosyal ve iş yaşamına kazandırmayı hedefleyen Bağcılar Belediyesi, Engelliler Sarayından 23 yetenekli kursiyerini severek takip ettikleri Payitaht Abdülhamid dizi setini ziyarete getirdiler.

İzmit Sekapark Film Platosu’nda ağırlanan ve dizi platosunda unutamayacakları bir gün yaşayan kursiyerler, dizinin Abdülhamid Han karakterini canlandıran, hayranı oldukları başrol oyuncusu Bülent İnal ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yetenekli Engelli Kursiyerler, kendi yaptıkları Sultan Abdülhamid Han’ın yağlıboya tablosunu ve dizide de usta oyuncunun kullandığı ve Abdülhamid Han karakterine hayat veren ve elinden bırakmadığı bastonundan esinlenerek kendilerinin yaptıkları ahşap oymalı bir bastonu hediye olarak getirdiler.

Bu anlamlı ziyaret ve hediyeler için usta oyuncu Bülent İnal; “ Ne kadar yeteneklisiniz. Buraya gelerek, bu özel hediyeleri bizler için getirerek beni çok duygulandırdınız.

Hepinize kendim ve ekibim adına çok teşekkür ederim. Hem geldiğiniz hem de bu güzel emekleriniz için! ” dedi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.