Pelin Elitez... MESELE AŞK!

Pelin Elitez... MESELE AŞK!

Okul yıllarında başlayan müzik serüveni hayatından hiç eksik olmayan, profesyonel hayatını bu döneme kadar başarılı bir iş kadını olarak geçiren Pelin Elitez, müzikal kariyerine ilk albümü “Mesele Aşk” ile adım atıyor.

Prodüktörlüğünü Ufuk Yıldırım ’ın üstlendiği Pelin Elitez’in ilk albümünde 6 yeni şarkı ve 1 remix bulunuyor.  “Mesele Aşk” albümünde Hakan Altun, Deniz Seki ,Yıldız Tilbe, Ercan Saatçi ve Ufuk Yıldırım gibi sektörün duayen söz yazarı ve bestecilerinin şarkılarına yer veren Pelin Elitez, yorumculuğu ile göz dolduruyor.

Pelin Elitez’in ilk albümü ve tanışma şarkısı, sözleri Ercan Saatçi’ye müzik ve düzenlemesi ise Ufuk Yıldırım’a ait olan “Mesele Aşk

“Mesele Aşk” da İki Sürpriz Düet.

Albümün dikkat çeken performansları genç şarkıcının eşi Ufuk Yıldırım ve yakın dostları olan Hakan Altun ile yaptıkları düetler. Bir Hakan Altun şarkısı olan “Mevsimler”de Hakan Altun ile mikrofon başına geçen Pelin Elitez, düğünlerinde eşi Ufuk Yıldırım ile birlikte söylediği sözleri Deniz Seki’ye bestesi Ufuk Yıldırım’a ait olan “Adına Aşk Deniyor” için stüdyoya girdi.

Pelin Elitez’in Fotoğrafları Ercan Saatçi’den.

Pelin Elitez, albümünün fotoğraf çekimi için, uzun yıllardır fotoğrafa ilgisi bilinen ve bu konuda da profesyonelleşen, ünlü müzisyen Ercan Saatçi’nin objektifine birbirinden  çarpıcı pozlar verdi.

Pelin Elitez’in “Mesele Aşk” isimli ilk albümü 20 Mart’ın haftası yasal dijital platformlar ve müzik marketlerde yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.