PENTAGRAM’DAN 30. YILA ÖZEL KONSERLER!

PENTAGRAM’DAN 30. YILA ÖZEL KONSERLER!

Yaz konserleri kapsamında bu yıl 30.yılını kutlayan efsane rock grubu Pentagram da 29 Temmuz’da Bodrum, 30 Temmuz’da ise Harbiye’de hayranlarıyla buluşacak.

Son olarak çıkardıkları akustik albümleri ile büyük beğeni toplayan grup, hayranlarına yine harika bir performans sergileyecek.

30. yılında yayımlanan “Akustik” albümüyle büyük beğeni toplayan Pentagram, yoğun konser programına Temmuz sonunda Bodrum Antik Tiyatro ve Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde devam ediyor.

EFSANE KADRO BİR ARADA

Davulda Cenk Ünnü, bas gitarda Tarkan Gözübüyük, gitarlarda Hakan Utangaç, Metin Türkcan ve vokalde Gökalp Ergen’den oluşan gruba, cura ve klavyede Ozan Tügen eşlik ediyor. Grubun 30. Yılına özel olarak bu müzikal yolculuğun efsane isimleri Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Demir Demirkan da Bodrum ve Harbiye konserlerinde sahnede yer alacak isimler arasında.

Son olarak 2003 yılında Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde dinleyicisiyle buluşan grup, 14 yılın ardından bu kez akustik performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

1987'den bugüne yaptıkları albüm ve konserlerle kemik bir hayran kitlesine sahip olan grup, ‘Anatolia’, ‘Bir’, ‘Şeytan Bunun Neresinde’ gibi hitlerinin de yer alacağı konserde unutulmaz şarkıları hep bir ağızdan söylemeye davet ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.