Pertek Termal Otel? "DOĞU'NUN BODRUM'U"NDA PARLAYAN BİR YILDIZ?

Pertek Termal Otel? "DOĞU'NUN BODRUM'U"NDA PARLAYAN BİR YILDIZ?

Doğu'nun En Büyük Yatırımı Pertek Termal Otel, Kurucusu Sayın Selahattin Şerefoğlu tarafından 10 Milyon Dolarlık yatırımla, 446 bin metrekare alana kurulmuş alanda 2010 yılından bu yana misafirlerini ağırlıyor.

Otel, Tunceli'ye bağlı Pertek ilçesinde Doğu Anadolu'nun benzersiz güzellikteki Keban Barajının turkuaz sularının eşlik ettiği kıyısının usulca yükseldiği 25.000 adet fidan dikilerek yeşillendirilen tepeye konumlanmış.

Toplam 44 odası, 3 açık ve kapalı Restoranı, 4'ü termal, 2'si yarı olimpik yüzme havuzu ve 2'si Aqua olmak üzere toplam 8 Yüzme Havuzu, Saunaları, Türk hamamları, buhar odaları, masaj odaları, 1200 kişilik organizasyon alanı, 65 ve 95 kişi kapasiteli 2 toplantı salonu, gezi teknesi, su sporları ile bölgenin en büyük yatırımı, sağlık ve turizm kompleksi olarak, gerek yurtiçi gerekse yurtdışından misafirlerini doğu konukseverliğiyle ağırlıyor.

Pertek Termal,Termal suyun getirdiği sağlıkla, Tarihin gölgesinde, eşsiz Pertek bahçeleriyle, huzur veren doğası, nefis kale ve göl manzarasıyla, doğa ile iç içe sağlık ve dinlenme olanağını sağlayan tesiste, açık alanda 2, kapalı alanda 2 bay ve bayan mescit bulunmaktadır.

HER DERDE DEVA TERMAL SU

Havuz ve küvetlerde 37-40 °C'de kullanılan kaplıca suyu 2400 mg/litre mineral içermekte olup, yüksek oranda sodyum bikarbonat, kalsiyum, magnezyum, florür ve karbondioksit içeren karışık termo mineralli su niteliği taşımaktadır.

Termal su banyo kürü, içme kürü ve inhalasyon uygulamaları ile sağlık ve şifa veren, her derde deva bölgenin eşsiz termallerinden biri olup, Eklem hastalıkları, Kronik bel ağrıları, Her türlü romatizmal hastalıklarda, Felç, Ameliyat sonrası kapanmayan yaralar ve kırıklar sonrası iyileşme dönemi, Egzama, Akne, Sedef hastalığı, Mide ve bağırsak rahatsızlıkları, Kronik Ülser, Şeker hastalığı tedavisinde destekleyici, Gut hastalığı, Böbrek taşı rahatsızlıklarında, Raşitizm, Osteoporoz, Larenjit, Farenjit, Sinüzit, Kemik ve dişlerin gelişimi, hamilelik ve yaşlılıkta artan magnezyum ihtiyacında şifa kaynağıdır.

Otel hakkında bilgi veren Otel Müdürü M.İbrahim Eren, bölgenin en büyük yatırımı olan ve 2010 yılında faaliyete geçen Turizm bakanlığı belgeli tesisimizde, değişen ve yenilen yüzümüz ve hizmet odaklı anlayışımızla, gerek yurt gerekse yurtdışından, her kesimden misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Eşsiz doğal güzellikleri ve tesisin tanıtımıyla ilgili kısıtlı bir bütçe olmasına rağmen, gelen misafirlerin memnuniyeti nedeniyle sürekliliğin ve her geçen gün yeni misafirlerden gelen talebin artması nedeniyle, Eren; bölge insanına istihdam sağlamak amacıyla, turizm alanındaki yatırımlarının devam edeceğini ve daha fazla işgücü yaratmak amacıyla, çalışan bölge insanına eğitim, iş imkanı sağlamak ve sosyal haklarını kazandırmak olduğunu açıkladı.

Grubun Turizm alanındaki ilk yatırımı olan Pertek Termal Otel'e bu yıl bir kardeş geldi? Zincire; grubun 2.yatırımı olan Ankara Koza Suite Hotel'de eklendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum