Petek Dinçöz... BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ VE İSMİNİ AÇIKLADI!

Petek Dinçöz... BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ VE İSMİNİ AÇIKLADI!

Petek Dinçöz, erkek bebek beklediğini ve çocuğunun isminin "İrfan Aslan" olacağını söyledi.

Petek Dinçöz, Burcu Çetinkaya'ya verdiği röportajda bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Erkek bebek bekleyen ünlü şarkıcı, çocuğunun adının ise "İrfan Aslan" olacağını söyledi. Eşiyle tesadüfen asansörde karşılaştığını belirten Dinçöz, çok mutlu bir evlilik sürdürdüklerini de sözlerine ekledi:

"İRFAN KAYINPEDERİMİN ADI"

"4 ay sonra annelik duygusunu tadacağım Tiroid hastalığı sebebiyle hamileliğim riskliydi, fakat çok şükür yakında anne olacağım. Bebeğimizin ismi bile belli; İrfan Aslan... Aklımın ucundan geçmedi. Aynı apartmanda asansörde karşılaştım, ‘aa ne kadar hoş bir adammış’ dedim o kadar. Düşün yepyeni bir hayat kuruyorsun bir eve taşınıyorsun, yeni başlangıçlar yapıyorsun. Kafayı sporla bozmuştum. Sabah akşam spor yapıyordum. O sırada asansörde karşılaştım eşimle ve mis gibi kokan, tertemiz bir kişi duruyordu karşımda. Spor salonunda konuşmaya başladık ve sohbet sohbeti açtı.

Sonra dedik ki: ‘Çok iyi anlaşıyoruz niçin evliliği denemiyoruz.’ Zaten ben flört etmeyi düşünen, el ele tutuşalım gezelim mantığında bir insan değilim. Eşim Ispartalı çok değerli bir ailenin çocuğu. Kayınpederim İrfan babam, kayınvalidem Hatice annem çok iyi, çok değerli, kendine has mutaassıp insanlar. Ve aileler birleşti, kına bile hayalimdi, Fulyam, sağ kolum herşeyim kınamı bile yaktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.