PODYUMDA SIRADIŞI BİR GELİNLİK ŞOV!..

PODYUMDA SIRADIŞI BİR GELİNLİK ŞOV!..

16. kez düzenlenen fuarda modeller podyuma gelinliklerin altında kovboy çizmeleriyle çıktılar...

Avrupa'nın en büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı, renkli etkinlikler ve defilelere sahne oldu. Evlenecek çiftlerin ziyaret ettiği fuarın son günü yapılan Glamour Markası'nın 'Evrenin Büyüsü' isimli defilesinde sıra dışı gelinlikler sergilendi.

Alışılmışın dışında farklı tasarımların yer aldığı defilede, modeller gelinliklerin altına klasik gelin ayakkabısı yerine kovboy çizmeleri giydiler. Serpil Bilgi'nin imzasını taşıyan gelinlikler, defileyi izleyen fuarın ziyaretçileri tarafından da büyük ilgi gördü.

Ünlü model İpek Tanrıyar, defilenin organizasyonunu ve koreografisini de üstlendi ve aynı zamanda podyuma çıktı. İlk kez tasarımlarını sergileyen firmanın, 2018 kreasyonunda tamamı el işlemesi olan boncuklar ve dantellerin ağırlıkta olduğu gelinliklerin yanı sıra transparan detaylar da dikkat çekti.

Modellerin makyajlarında kreasyonun temasına uygun olarak  gümüş renk ve yıldız desenler kullanıldı. Saçlarda ise klasik gelin topuzu yerine dağınık ve doğal tarz öne çıktı.

Defilenin sonunda tüm modeller podyumda düğünlerin vazgeçilmez şarkısı olan Erik Dalı ile çiftetelli oynayarak defileyi izleyenleri de podyuma davet etti. Aynı zamanda baş manken olarak podyuma çıkan İpek Tanrıyar, finalde 'Black Swan' filminden esinlenerek tasarlanan siyah ve iddialı bir tasarım giydi.

glamourdefile-(3).jpg

Tanrıyar, iddialı kreasyonla ilgili olarak "Evren en çok beyaz rengi seviyor doğada. Çünkü beyaz her rengi yansıtan bir renk. Kreasyon, evrenin enerjisinden ve yıldızlardan ilham alınarak oluşturuldu. Tasarımlarda evreni ve gezegenleri yansıtan detaylar kullanıldı.

İddialı ve sıradanlığı sevmeyen gelin adayları bu gelinlikleri çok beğenecekler. Ayakkabılarda da Country tarzında kovboy çizmeleri kullanarak tasarımlarla uyumlu bir birliktelik yakaladık" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.