Portaxe Baltalimanı...RAMAZAN BU YIL BOĞAZDA BİR BAŞKA GÜZEL!

Portaxe Baltalimanı...RAMAZAN BU YIL BOĞAZDA BİR BAŞKA GÜZEL!

İstanbul Boğazı’nın en güzel noktalarından birinde olan Portaxe, Ramazan’a hazırladığı “çok özel menüsü” ile iftara sizleri bekliyor.

Boğazın incisi  Portaxe’de Ramazan boyunca her gün billur ses, usta yorumcu, tasavvuf müziğinin vazgeçilmez ismi  Ayhan Aşan; tasavvuf ve Türk Sanat Müziği şarkıları ile sahnede yerini alırken, sanatçıya usta semazenler de eşlik edecek.

Portaxe, eşsiz boğaz manzarası eşliğinde; hem İstanbul’un doyumsuz güzelliğinin keyfini çıkarmak, hem de iftarlarını huzurla açmak isteyenler için özel bir menü hazırladı.

Ramazan boyunca sevdikleriyle keyifli iftar geçirmek isteyenleri bekleyen Portaxe’de lezzet ve zarafeti bir arada bulabileceksiniz.

Ramazan boyunca farklı menüleri tercih edenler için iftar başlangıcı Medine hurması ile olacak. Portaxe’e özel çorba ile iftarınıza başlarken Çanakkale’nin Geyikli köyünden gelen Ezine peyniri, Portaxe’in taş fırınında pişen ramazan pidesi, Hatay Usulü Cevizli Muammara, Zühre Abla’dan Antep Usulü İçli Köfte, pastırması özel olarak Kayseri’den gelen paçanga, Afyon Manda Kaymağı, Mevlana Beğendili Kebap ve Osmanlı’nın vazgeçilmezi Demirhindi Şerbeti masalarınızda olacak.

Bütün bu eşsiz tatların yanında geleneksel Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatları olan serpme iftariyelikler, sıcak, soğuk lezzetler ve tatlıdan oluşan menü için yalnızca 125 TL fiyatla sunulacak. Üstelik bu fiyatlara limitsiz meşrubat, çay ve kahve de dahil…

Kusursuz servis ve hizmet kalitesi ile Portaxe’in lezzetli yemekleri eşliğinde, sevdiklerinizle beraber iftar yapmak için yerinizi hemen ayırın.

Geniş bir otopark alanında vallet parking hizmetini de sunan Portaxe’in denizden ulaşmak isteyen müşterileri için kendine ait bir iskelesi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.