Prof. Dr. Canan Karatay... 1 MİLYONUNCU KİTABINI KUTLADI!..

Prof. Dr. Canan Karatay... 1 MİLYONUNCU KİTABINI KUTLADI!..

Prof. Dr. Canan Karatay 1 milyonuncu kitabını, Hayykitap çalışanlarıyla birlikte Karatay pastasıyla kutladı.

“Türk halkı kendi alıştığı ve kendi pazarında bulduğu yiyeceklerle sağlığına kavuşabileceğini, iyileşmez denen kronik/dejenaratif hastalıkların iyileşebileceğini gördü önerilerimi uyguladı ve sağlığına kavuştu. 

Milyonlarca kişinin, kendisine inanıp önerilerini uyguladığı için sağlığına kavuştuğunu ve Karatay kitaplarına inanan inanmayan herkese teşekkür ettiğini söyledi…” 

Nisan 2011'de Hayykitap'tan yayımlanan Karatay Diyeti kitabının,Türk okuyucusu tarafından ilgi görmesiyle ve sağlık alanında birçok ezberin bozulmasıyla bir DEVRİM başladı. 

Karatay Diyeti'ne yoğun ilgi ardından yayınlanan Karatay Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık, Karatay Mutfağı, Karatay Diyeti’yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var, Karatay Diyeti’yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi, Anne Adayları ve Hamileler için Karatay Diyeti kitaplarını okuyanlar sağlığına kavuşup kalıcı olarak zayıfladı.Karatay Diyeti ve Karatay Mutfağı'nı uygulayıp sağlığına kavuşanlar, Karatay'la Şifa Bulanlar kitabını yayına hazırladı. 

Ve geçen 6 yılın ardından Prof. Dr. Canan Karatay'ın kitapları toplamda 1 milyon adet sattı.Milyonlarca kişi okudu, medya aracılığıyla on milyonlara ulaştı... 

Karatay Diyeti'ni uygulayanlar mutfağını Karatay Mutfağı'na çevirenler sağlık ve beslenme konusunda bilinçlendi, zinde bir yaşam yaşam sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.