Prof. Dr.Orhan Kural -Cem Yılmaz... BÖYLE TEKLİF GÖRÜLMEDİ!..

Prof. Dr.Orhan Kural -Cem Yılmaz... BÖYLE TEKLİF GÖRÜLMEDİ!..

Prof. Dr. Orhan Kural, "Pek Yakında" filminde "Uyarıcı madde kullanımını alenen özendirdiği" iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu Cem Yılmaz'a bir teklifte bulundu.

Orhan Kural, "Cem Yılmaz, bundan sonra hiç bir sahne gösterisinde, filminde ve sosyal medyada sigara ile gündeme gelmeyeceğini ve bundan dolayı kaynağını Türkiye Cumhuriyeti Anayasasından alan Türk Gençliğinin korunması anlamında devletin bu konuda gençleri koruyan yükümlülükleri de dikkate alınarak Türk Gençliğine kötü örnek olmayacağını kabul, beyan ve taahhüt ederse; Prof. Dr. Orhan Kural'da buna istinaden örnek bir davranış sergilemek adına hali hazırda İstanbul Gayrettepe'de mevcut olan dairesinin tapusunu  ölümüne kadar intifa hakkı kendisinde kalmak kaydıyla, Cem Yılmaz'a yahut istemesi halinde evladına devretmeyi kabul, beyan ve taahhüt edecektir." diyerek ünlü komedyene ilginçbir teklifte bulundu.


Cem Yılmaz'ın iş bu teklife onay vermesi halinde derhal gereğinin yapılacağını söyeleyen Prof. Dr.  Orhan Kural, bu istemini yüce Türk Milletinin önünde deklere ederek olayın ne denli ciddi olduğunu da gözler önüne serdiğini bu nedenle Cem Yılmaz'dan yanıt beklediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.