Quality of Magazine... 100. SAYIYA MUHTEŞEM KUTLAMA!

Quality of Magazine... 100. SAYIYA MUHTEŞEM KUTLAMA!

Cemiyet ve magazin dünyasının nabzını tutan Quality of Magazine, 100. sayısını Merit International sponsorluğunda özel bir gece ile kutladı.

Günay Restaurant’ta Fatih Ürek’in sahne aldığı bu özel geceye iş, cemiyet, spor ve magazin dünyasın seçkin isimleri katıldı.

9 yıl önce yayın hayatına başlayan ve Genel Yayın Yönetmenliği’ni Salih Keçeci’nin yaptığı Quality of Magazine Dergisi, dün akşam 100. sayısının galasını gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı ve Fatih Ürek’in sahne aldığı geceye katılanlar doyasıya eğlenerek bu özel geceyi hep birlikte kutladılar.

Ünlü İsimler Geceye Renk Kattı

Davetli olarak katılanlar arasında Fatih-Figen Kıral, Mithat Erdem, Asiye-Mustafa Kefeli, Yavuz Kocaömer, Murat Aksu, Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Abdullah Avcı,Yılmaz Ulusoy, Tahir Kıran, Mehmet Akdağ, Tülay Demir Oktay, İlhan-Öykü Karadeniz, Zerrin Özer, Orhan Gencebay, Polat Yağcı, İpek Açar, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Elif Karlı, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Ziynet Sali, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Hakan Akkaya ve Serkan Kaya gibi isimler vardı.

Quality of Magazine’nin 100. sayı kutlamasında Fatih Ürek'in yanı sıra Cengiz Kurtuoğlu, Hakan Altun ve Elif Karlı şarkıları ile geceye renk kattı.

Geceden Anlamlı Bağış

Merit International sponsorluğunda gerçekleşen gecede, Semra Keçeci'nin 7 adet tablosu sergilendi.

Geliri TESYEV'e (Türkiye Engelliler Spor  Yardım ve Eğitim Vakfı) bağışlanan tablolar iş adamlarının büyük beğenisini toplarken bir sürpriz de Merit International'dan geldi.

Tabloları alanları Merit Grubu, istedikleri bir hafta sonu, istedikleri yurt dışı Merit otellerinden birinde tam pansiyon misafir edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.