Rafet El Roman... 'HERKESE KLİP ÇEKMEM!'

Rafet El Roman... 'HERKESE KLİP ÇEKMEM!'

Olcay Bolelli single albümün ikinci klibini Kıbrıs’ta “Seni Ben” adlı şarkısına çekti.

Olcay Bolelli ilk maxi single çalışması "Hoşgeldin" adını verdiği albümü ile müzik severlerle geçtiğimiz günlerde buluştu.

Toplam dört şarkıdan oluşan single albümde Olcay Bolelli, aranjörü Shaban Akan ve Türkiye'nin en iyi müzisyenlerinden oluşan dev bir kadroyla çalıştı. Şarkılarının sözü ve müziği kendisine ait olan Bolelli, hayatında her şey de olduğu gibi ilk albümü "Hoşgeldin"i de aşkla, ince ince dokuduğunu belirtiyor. 

Olcay Bolelli’nin maxi single albümü “Hoşgeldin” ‘Müzik Marketlerde En Çok Satan Single Albümler’ listesinde şu sıralar zirveyi zorluyor… Albümde tamamen yaşanmış olması sebebi ile söz ve ezgilerdeki hassasiyet dikkat çekiyor. Arpej Yapım’dan çıkan albüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda dinlenebiliyor.

 

Genç sanatçı ilk albümünün tanıtım konserini ise kısa bir süre önce İstanbul’da önemli konserlerin ve etkinliklerin mekanı olan Beyoğlu Jolly Joker’de yapmıştı.. Rafet El Roman gibi önemli bir ustanın da destek verdiği ve çalışmalarını beğendiği Olcay Bolelli’ye albümün ikinci klip çalışmasını ise 25-26 Mart  tarihlerine Kıbrıs’ta yaptı.

Seni Ben” adlı hareketli şarkıya çekilen klibin yönetmenliğini ise Rafet El Roman yapıyor. Kıbrıs’ın çeşitli tarihi mekanlarında çekilen klip için Olcay Bolelli “ Albümdeki ikinci şarkım çok neşeli ve eğlenceli hareketli bir şarkı.

Yaz havası bu klibe çık yakışacak diye düşündük ve klip mekanı olarak Kıbrıs’ın sıcak havasını tercih ettik. Klip çekimlerinde Kıbrıs halkı bize çok yardımcı oldu. Bu klipte aynı zamanda Kıbrıs’ın güzelliklerini de ön plana çıkartmak istedik” diyor.

Ekibini ile birlikte Olcay Bolelli’nin klibini çekmek üzere Almanya’dan İstanbul’u üzerinden Kıbrıs’a gelen ünlü sanatçı Rafet El Roman “Ben zamanında çok sıkıntılar çektim. Şimdi yetenekli genç müzisyenlere destek veriyorum. Olcay destek verilmesi gereken geleceği parlak bir arkadaşımız.

Ben ışığını ve enerjisini görmediğim hiçbir şeye destek olmak istemedim. Pek çok sanatçı arkadaşımızın klip çekimlerini yapmam konusunda teklifler aldım. Ancak içime sinmediği için çalışamadık.

Olcay çok yetenekli ve heyecanlı bir sanatçı. Çok başarılı bir şarkı yapmış. İyi bir klip çalışması olacağını düşünüyorum. Çekimler tamamlanınca montaj Almanya’da olacak” dedi. Klipte ayrıca KKTC’de yaşayan 17 yaşındaki manken Sonya  Çetindal  ile Lefkoşa Belediye Orkestrası’dan müzisyenler de Bolleli’ye eşlik ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.