Recep İvedik... GALADA TEK ŞEY KONUŞULDU; "REKOR KIRACAK MI?"

Recep İvedik... GALADA TEK ŞEY KONUŞULDU; "REKOR KIRACAK MI?"

Recep İvedik, serinin beşinci filmiyle bir kez daha beyazperdeye konuk oluyor. Yarın vizyona girecek “Recep İvedik 5”, ilk kez önceki akşam düzenlenen galada seyirciyle buluştu.

Şahan Gökbakar, “Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi” unvanını taşıyan “Recep İvedik 4”ün ardından çektiği serinin yeni halkası “Recep İvedik 5”i seyirciyle buluşturuyor.

Yarın vizyona girecek filmin galası önceki akşam Kanyon AVM’e yapıldı. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.

İŞTE GALADAN RENKLİ FOTOĞRAFLAR;

GALA GECESİNDEN MAGAZİNKOLİK'E ÖZEL GÖRÜNTÜLER;

 

İstanbul Güngörenspor’dan ‘Recep İvedik 5’ forması

Şahan Gökbakar'ın efsane tiplemesi Recep İvedik'in son filminin galası 13 Şubat Pazartesi akşamı Kanyon'da gerçekleşti. Galaya Şahan Gökbakar'ın davetlisi olarak katılan Güngörenspor Başkanı ve futbolcuları hediyeleriyle Şahan Gökbakar'ı şaşırttı.

recepivedik_gungorenspor.jpg

Recep İvedik 5 filminin galasına Şahan Gökbakar’ın davetlisi olarak katılan İstanbul Güngörensporlu futbolcular ve kulübün başkanı Hakan Cengiz ünlü oyuncuya takımlarının ‘Recep İvedik 5’ yazılı formasını hediye etti.

Ünlü oyuncuyu maçlarını izlemeye davet ederlerken, Şahan Gökbakar da  İstanbul Güngörenspor’un maçını izlemeye geleceğini söyledi. Bilindiği üzere Recep İvedik karakteri filmde Güngören semtinde oturuyor. 

Kaynak:Hürriyet.com.tr / Sayid DURMAZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.