RİHAN VE ZİYADE FASIL ÖDÜLE DOYMUYOR!

RİHAN VE ZİYADE FASIL ÖDÜLE DOYMUYOR!

Rihan; "İstanbul'a Değer Katan Mekan", Ziyade Fasıl "En İyi Meyhane" seçildi

İnternet üzerinden yapılan oylamalarla belirlenen "Gecce Mekan Oscarları Ödülleri" dün gece sahiplerini buldu. Ziyade Fasıl ekibi gecede ödülleri topladı.

Gecede,yıllardır kesintisiz olarak "En İyi Meyhane" ödülünün sahibi olan Ziyade Fasıl, bu yıl da iddiasını sürdürdü. Levent ve Suadiye olmak üzere iki şubesi bulunan Ziyade Fasıl, bu yıl da "En İyi Meyhane" ödülüne layık görüldü.

Ziyade Fasıl ekibi tarafından ocak ayında Suadiye'de açılan ve mutfağında kullanılan ürünlerin büyük bölümünü Anadolu'nun farklı yörelerinden getirerek kebapçılığa "butik yaklaşım" sergileyen Rihan Kebap da "İstanbul'a Değer Katan Mekan" seçildi.

Kısa sürede lezzete önem verenlerin tercih ettiği bir mekan haline gelen Rihan Kebap ve Ziyade Fasıl adına ödülleri alan Aytunç Mekik, başarılarının arkasında sağlam bir ekip çalışması olduğunu vurguladı.

2005 yılında Levent'te iki katlı bir villada Ziyade Fasıl'la yola çıkan ekibin bugün her gün yüzlerce kişinin ağırlandığı üç ayrı mekanı işlettiğini anlatan Mekik, "Bütün mekanlarımızda her gün aynı servis kalitesinin sağlanması için gece gündüz çalışıyoruz, araştırıyoruz. Hem eğlencede hem de yemekte butik yaklaşımımızdan asla taviz vermemiz başarıyı da beraberinde getiriyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.