Rojin... BU KLİP İÇİN İKİ YIL BEKLEDİ!

Rojin... BU KLİP İÇİN İKİ YIL BEKLEDİ!

Rojin’in “Yeniden” albümünün son klipi Heybenin(Getirin) 100 yıllık bir eser ve 2 yıl önce çekilen klipi geçen hafta ilk kez müzik kanallarında dönmeye başladı…

Rojin’in Anadolu Ateşi ile birlikte çektiği Heybenin(Getirin) klipi müzik kanallarında dönmeye başladı. Herkes Rojin’in  İngiltere seyahatinden döner dönmez ayağının tozuyla klip çektiğini sandı ama işin aslı farklıydı.

 Rojin’in “Yeniden” albümünün son klipi Heybenin(Getirin) 100 yıllık bir eser ve  2 yıl önce  çekilen klipi  geçen hafta ilk kez müzik kanallarında  dönmeye başladı….

Alper Babayağmur’un çektiği klipin çekimleri  Antalya ve Şırnak’ta yapıldı. Klip için memleketin doğusundan batısına gidip gelinmesinin nedeni ise Mustafa Erdoğan ve ekibinin o tarihte Alanya’ da gösterilerinin olması…

rojin_klip_cocuklar.jpg

ERKEN DAVRANSAYDIM 10 ÇOCUK YAPARDIM..

“O sıcakta saatlerce klipimize emek verip yüzünden gülücüğü eksik etmeyen Mustafa Erdoğan’a ve  Anadolu Ateşi Ekibine , Şırnak Ortaköy halkına teşekkür ediyorum doğal atmosferde köy çocuklarıyla çekilen sahne klipin en keyifli anlarıydı” diyen Rojin “Çocukların gözleri gökyüzü gibi tertemiz ve hayatın tüm güzelliği onların gözlerinin ışığında gizli erken  davransaydım 10 çocuk yapardım” diyor.

FAZLA OKSİJEN ÇARPTI…

Klip çekimin en ilginç anları ise  Şırnak Ortaköy de iki gün süren çekimlerde köyde otel olmadığı için 20 kişilik ekip köy evinde hep beraber kalırken yaşandı.

Ekibi  adete fazla oksijen çarptı.Alışık olmadıkları bol oksijenli ortamda bütün ekip  sabahları uyanma zorluğu çektiler…

ÇAĞLA ŞIKEL’İN DEFİLEDE GİYDİĞİ ELBİSE  KULLANILDI…

Klipte Erol Albayrak’ın bir defilesinde Çağla Şıkel’e giydirdiği özel tasarım bir elbise Rojin için başta sona tekrardan ele alındı.Rojin’in ölçülerine göre  tekrar düzenlenen tasarımdan iki tane elbise çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.