"Rus'un Oyunu"...VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

"Rus'un Oyunu"...VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Türkiye’nin en önemli reklam yönetmenlerinden Levent Özdemir’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu ilk sinema filmi Rus’un Oyunu, 11 Kasım’da vizyonda.

Çekimleri Asya, Avrupa ve Uzakdoğu’da gerçekleşen ilk Türk filmi olan Rus’un Oyunu’nun başrollerini Fırat Tanış, Leonid Kulagin, Anastasiya Klyeva paylaşıyor...

Fırat Tanış’ın uzun süre sonra çok ilginç bir rolle izleyici karşısına çıkacağı Rus’un Oyunu, çekimleri ve oyunculuklarıyla izleyiciyi şaşırtacak. 

Yıllar önce kaleme aldığı hikayesini, senaryolaştıran ve bir sinema filmine dönüştüren Levent Özdemir, ilk filmi Rus’un Oyunu 11 Kasım’da vizyona giriyor.

Çekimleri 3 ülkede toplam 8 haftada, tamamlanan film için Levent Özdemir, özel getirttiği çok özel kameralar kullandı. Kurgusundan oyunculuğuna kadar çok ilgi çeken filmin dağıtımcısı ise Warner Bros… 

İstanbul, Moskova ve Hong Kong’da olmak üzere 3 ülkede çekilen ilk Türk filmi Rus’un Oyunu’nda, Fırat Tanış sizi çok etkileyecek. Serhat Vasbi isimli züppe ve küstah bir iş adamını oynayan Tanış, oyunculuğuyla yine çok konuşulacak.  

Türkiye’nin en tanınmış iş adamlarından birine oynanan bir oyunu, Rus bir baba ve kızının yaşadıklarını, şantajı ve altındaki inanılmaz sebepleriyle izleyiciyi şaşırtacak.

Filmi izleyenler, her kötülüğün üzerinin çevre, para ve imkanlarla kapanamayacağını ve gerekirse bir kötülüğün hesabının zeki bir oyunla alınabileceğine şahit olacaklar!

Çünkü kimse zengin ve güçlü diye her istediğini yapmakta özgür değil.

Fırat Tanış’ın oynadığı en ilginç karakterlerden biri olan Rusya’nın en eski, en ünlü ve en önemli jönlerinden Leonid Kulagin ve tiyatro, sinema ve tv’nin yükselen yıldızı Anastasia Klyeva’nın eşlik ediyor. Filmin senaryosunu yazan, yöneten Levent Özdemir ise filmin kilit ismi olarak kadroda yerini alıyor.

Warner Bros tarafından dağıtılacak film 11 Kasım’da vizyonda olacak…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.