Rüzgar Erkoçlar... ERKEKLİĞİNİ TAÇLANDIRIYOR MU?..

Rüzgar Erkoçlar... ERKEKLİĞİNİ TAÇLANDIRIYOR MU?..

Yaklaşık 4 yıl önce cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar, sevgilisi Tuğba Beyazoğlu'na görkemli bir törenle evlilik teklif etti. Çift, yaz aylarında düğün yapmayı planlıyor.

Rüzgar  ve sevgilisi Tuğba Beyazoğlu dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 4 yıl önce cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlararadığı aşkı buldu.

EVLİLİK TEKLİF EDECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Daha önce 14 Şubat tarihinde sevgilisi Tuğba Beyazoğlu'na evlilik teklif edeceğini açıklayan Rüzgar Erkoçlar dün bu sözünü tuttu. Kendilerini karikatür olarak çizdiren çift daha sonra Rüzgar Erkoçlar tarafından hazırlanan mekana gittiler.

 

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE BEKLENEN TEKLİFİ YAPTI

Orada arkadaşları tarafından alkışlar eşliğinde Tuğba Beyazoğlu'na evlilik teklif eden Rüzgar Erkoçlar'ın mutlu olduğu her halinden anlaşılıyor.

YAZ AYLARINDA EVLENECEKLER

2017'nin yazında evlenmeyi planlayan ve geçtiğimiz haftalarda birbirlerinin aileleriyle tanışan çift mutluluklarını instagram hesabından paylaştı.

RÜZGAR ERKOÇLAR, 'EVET' CEVABI MUTLULUĞUNU INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Rüzgar Erkoçlar, sevgilisine evlilik teklifi etmesinin ardından 'evet' cevabı aldı. Erkoçlar aldığı cevap karşısındaki mutluluğunu da Instagram'dan kendisi için yapılan karikatürü paylaşarak gösterdi.

İşte Rüzgar Erkoçlar'ın o paylaşımı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.